Dear Mr President: Fu*k you very much!

Eu chiar nu inteleg cum mai poate fi nenea asta presedintele romaniei...
Adica e presedintele unei tari de rahat, pe care el a afundat-o si mai mult. Ploaia a facut ravagii intr-o tara in anul 2010!!! da, a plouat mult, cu mult peste medie, insa tot ploaie ramane. Si japitele astea portocalii pe langa faptul ca nu isi asuma niciodata nici un lucru negativ acum tartorul sef s-a gasit sa-i ironizeze pe oameni, nu orice fel de oameni, ci oameni a caror agoniseala de viata (oricat de stereotip ar suna e adevarat) s-a dus dracu ca niste baieti au fost prea ocupati cu furatul. Si jegosul de Basescu se duce si se cearta cu ei? WTF? L-am auzit cum ii spunea unei femei ca mintea. Ea, femeia ce se plangea ca s-au furat banii pentru dig, iar tampitul ii zicea ca mintea, ca nu s-au furat banii de dig, ca erau bani de canal. Amice, esti idiot? Unde dracu e canalu? Nu s-au fuart si aia?? Cu alta se certa ca nu si-a facut asigurare. Cine dracu face asigurare la tara? unor case din chirpici, pe valea/lunca unui rau? S-a mai certat si cu o profesoara, pe care a acuzat-o de ţăţisme.. Apoi cu un nene pe care l-a trimis la munca, ca cica nu ar fi tencuit casa de dupa potopul din 2008. Cretinul nu realizeaza ca omul ala a luat-o de la zero!!!! ca are copii, familie, probail rata si ca numai de tencuitul casei nu ii ardea!
Ca gasca lui portocalie nu a muncit sa nu mai vina apa peste oameni nu a zis nimic! O alta culme de tupeu a fost cand a readus in discutie televiziunile, intr-o discutie cu o femeie simpla, de la tara. Mai lipsea sa spuna ca minerii au daramat digurile si d-aia sunt inundatii.
Deja mi-e scarba de personajul Basescu! Insa exista cineva mai jegos, mai tupeist si mai perfid decat base: Udrea. Lepra asta infecta a fost la sinistrati. Si nici macar nu s-a sinchisit sa-si murdareasca jimiciu-ii in noroi, rezumandu-se la a da 2-3 ciocolate unor oameni din masina, pe  geam!  Târâtura asta scarboasa  chiar nu e constienta ca mai mult rau a facut? Ditamai "ministresa" calare pe 2 ministere atata a putut sa faca?
Din pacate, din zi in zi mi se confirma o teorie: pentru ca romania sa redevina Romania (o tara normala) mai intai trebuie distrusa complet! Asta e singura sansa. Altfel nu vad o cale de redresare. Fie dupa distrugere suntem suficient de puternici si ne revenim (ca natie, ca popor) fie nu meritam si evolutia isi face treaba.
Pe de alta parte sunt extrem de bucuros ca nu l-am votat si ca mi-a luat injuraturi (fie ele virtuale) ca l-am votat pe prostanac.
 Na ma na! ia de aici base&co! Sa te saturi! 
ps: a fost cat pe ce sa fiu inundat si eu. Acum stau la tara si prin jumatatea curtii trece un.. (nici nu stiu cum sa-i zic) firicel de apa, ce mai are obiceiul de a se umfla din cand in cand. Bine, la noi in curte e cimentat, ca un fel de canal, avem pod peste, pe care trecem cu masina, insa de data asta numai o palma mai trebuia sa se umfle si dadea p-afara.
ps2: apa in beci tot avem :|

4 pareri:

Alin spunea...

In Ungaria cand Premierul a spus ca a mintit in campania electorala a iesit lumea in strada si l au schimbat in 3 zile,in Grecia cand au incercat sa le taie din salarii au incendiat banci,au murit pe strazi pentru drepturile lor,noi stam capra...si atat.

Smiley_tgv spunea...

@florin
nici macar capra nu stam... noi stam pinguin.. halal greva!

Sorina spunea...

Eu m-am dus la vot si am votat contra lui, in ambele situatii. E bataie de joc ce se intampla in tara asta. Au zic ca scad salariile sa nu mareasca TVA-ul si pana la urma, iata-ne pusi in fata ambelor. Udrea da pantofi cu toc sinistratilor. Sunt o gluma proasta toti.

Neko spunea...

franta, tara care iesise anul trecut din criza, a apelat la aceleasi masuri anticriza ca si noi ( ma refer la reducerea salariilor bugetarilor). au luat foc si au facut greva. si daca faci greva...ce? se umple visteria statului? sau se propaga o stare de agitatie si de nemultumire care ne impiedica sa ne dezvoltam. trebuie sa intelegeti unele aspecte economice. pe perioada de criza, oricare ar fi apelat la astfel de situatii. de-a lungul istoriei, mari presedinti, asistati de mari economisti si-au atras o multime de injuraturi pentru ca au incercat sa resusciteze economia. criza e criza. as putea sa discut ore intregi despre asta. concluzia: nu sari la gatul lui basescu pt ce se intampla in tara, pentru ca oricine (in afara de Isarescu si Daianu) nu ar fi putut sa faca mai bine.
In legatura cu inundatiile si urletele lui catre oameni: tineti minte alte inundatii, cand femeile si pompierii lucrau la dig si barbatii stateau si beau in carciuma? pai de ce pompierii (platiti de stat) trebuie sa faca o treaba pe care ar putea-o sa o faca de bun simt victimele inundatiilor? cum sa te adresezi unor astfel de persoane? parintii tai nu au tipat la tine cand/daca erai delasator?
p.s. am votat basescu datorita doctrinei care apartine. poate am gresit, poate nu, dar ca un economist ce se respecta nu poti crede ca socialismul( fie el si democrat) poate fi o posibilitate de dezvoltare. sa debitez pe teme politice nu vreau, pentru ca vorbele mele nu iti vor schimba punctul de vedere, insa incercati sa priviti mai in ansamblu. am vrut beneficiile globalizarii si ne-am imbogatit majoritatea peste noapte. acum tragem ponoasele. in cativa ani va fi iar bine si aceste vremuri, cu acest presedinte sau cu altul, vor fi doar niste amintiri neplacute

Trimiteți un comentariu