Harta blogosferei pe hartie

Se dau datele problemei aici.
Versiunea mai pe scurt: un blogger cu ceva vechime (a se intelege trafic si influenta in blogosfera) VisUrat (aka Sebastian Bargau) vrea sa reazlizeze o harta a blogosferei din Romania. Insa nu pe calculator, nu o lista cu fiecare judet, sau o imagine cu harta pe care sa fie trecute blogorile din fiecare oras. Nu. El ar vrea sa existe o harta (pe hartie, din aia de iti trebuie ceva indemanare s-o impaturesti la loc :D) cu bloggerii (alesi de el, pe baza de voluntariat) din fiecare oras resedinta de judet. Acel blogger desemnat trebuie sa obtina stampila primariei orasului respectiv pe harta ce va merge din oras in oras, urmand sa-si personalizeze cumva judetul sau pe harta.
Mi s-a parut o idee foarte tare si manat de un entuziasm de moment m-am inscris si eu pentru judetul Dambovita.  Cand m-am inscris eu mai era un targovistean doritor Scorpio, insa din motive ce ma depasesc, Vis Urat m-a ales pe mine(n-o fi vazut comentul lui Scorpio? :P ).
Asadar reprezint Targovistea (si judetul DB) pe harta blogosferei romanesti powered by VisUrat.
Iata dovada (linkul din Targoviste linkeaza catre blogul meu). Acum astept cuminte instructiunile; insa momentan nu s-au gasit voluntari pentru toate resedintele de judet. Cand ii va gasi va demara proiectul si o sa merg la Dl Boriga sa-i cer stampila :)
Acum am o nelamurire: cum sa-mi personalizez spatiul judetului meu? Help needed, ceva sugestii...

3 pareri:

Anonim spunea...

Daca te duci la primarie, caut o pe Carmen Chiran , deasupra la trezorerie , tipa e de nota 10 si pentru un pachet de cafea te descurca imediat sa nu mergi l Atanasiu ca n ai sanse desi ea este sefa de domeniu public si s ar putea sa fie nevoie sa dai peste ea, daca e asa incearca cu masina , fac cinte:)), in rest , daca n ai pile in primarie , hmmm , nu prea te vad bine , mai este o vianta , sa mergi unde se oficializeaza casatoriile dar la etajul 1, urci pe scari si la ultima usa pe stanga este biroul unde se pun stampile cu numele strazilor din oras , e de treaba si tipa de acolo si poate reusesti ceva , oricum , e dificil sa ti se puna o stampila a primariei pe un document ce nu este oficial , sunt curioasa, deabia astept sa vedem ce ti iese:)Daca vrei sa megi direct la primar:)), daca nu l cunosti de prin scoala...Bafta oricum.

Anonim spunea...

azi am intrat si eu pe blogul tau sa citesc..
m-ai amuzat cu ceva..probabil vis urat nu m-a vrut pe mine,ca o fi denisa ,,geloasa"..
glumesc bineinteles,de vazut a vazut comentariul meu,mi-a si raspuns la un moment dat,dar cum a zis si el,gusturile nu se discuta..
ma bucur ca reprezinti targovistea si sper sa ai si noroc,asa ca..bafta!

Smiley_tgv spunea...

@scorpio72
multumesc de vizita/comment si urari. astept instructiunile acum...

Trimiteți un comentariu