Poze cu flori


Si mai jos o poza in care am reusit sa "prind" cateva albinute. Eu cred ca 3, insa una e cu ?, ca nu se vede sigur daca e albina sau nu.

3 pareri:

Jucarii spunea...

Salut! Sunt Marius Calugaru de la www.blogatu.ro. Te invit sa participi la o campanie organizata de mine in colaborare cu miniPRIX si adresata bloggerilor din Cluj, Dambovita si Vrancea. Important: Campania tine pana pe data de 31 octombrie, la ora 15:00. Detalii aici: http://www.blogawards.ro/2010/10/26/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-cluj-dambovita-si-vrancea/. Concursul se desfasoara in perioada 20-10-2010-24-10-2010, dar cerintele sunt extrem de usoare.
Aceasta campanie consta in primirea unei reduceri semnificative, de 10%, 20% sau/si transport gratuit la orice comanda de peste 100 lei de pe www.miniprix.ro dupa scrierea unui articol precum mai jos, precum si oportunitatea de a castiga unul dintre cele 3 premii care constau in vouchere pentru cumparaturi de 100 lei de pe miniPRIX si transport gratuit!

Ce trebuie sa faci, pe scurt?
1. Sa scrii pe blogul tau un articol care sa cuprinda acest citat:

“Weekendul acesta, Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Cluj, Dambovita si Vrancea. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri la orice comanda si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 30-31 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Cluj, Dambovita si Vrancea.”


2. In articol trebuie sa postati si un link spre un produs/tinuta din magazinul miniPRIX

Poti castiga ori daca aduni cele mai multe comentarii, ori daca ai noroc la tragerea la sorti :) Chiar daca nu te numeri printre castigatori, primesti un cadou din partea miniPRIX ce va consta intr-o reducere importanta sau in transport gratuit!

Astept sa-mi trimiti pe mail la aceasta adresa, blogatu@gmail.com sau la adresa blogawards.ro@gmail.com si sa lasi intr-un comentariu la acest articol
http://www.blogawards.ro/2010/10/26/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-cluj-dambovita-si-vrancea/

Cu stima

Marius - http://www.blogatu.ro

PS. Te invit la un concurs cu premii extrem de tentante, care se incheie pe 30 octombrie: http://blogatu.ro/2010/10/tu-ce-ai-vrea-sa-afli-daca-ai-putea-vedea-viitorul-concurs-pentru-bloggeri.html Baga-te cat mai repede :)
Poti castiga ori prin obtinerea unui numar mare de voturi, ori datorita celui mai reusit articol. Cel mai interesant articol primeste o camera foto de 10 Megapixeli. Primii 30 de concurenti care strang cel mai mare numar de voturi se califica in finala si castiga laptop, salt cu parasuta, mp3 playere si multe alte premii.

fata din vis spunea...

:) imi plac crizantemele. Sunt frumoase si rezistente. La noi, in Transilvania, crizantema e floarea mortilor. Se duce la cimitir in ziua de "Luminatie", cand are loc in toate cimitirele comemorarea mortilor, astfel ca, pe 1 Noiembrie, toata lumea se duce la cimitire cu bratele incarcate de crizanteme, si aprind lumanari pentru sufletul celor plecati. Dealurile din toate satele sunt "aprinse" de flacara miilor de lumanari.

Smiley_tgv spunea...

@Blogatu:
multumesc de coment oferta si vizita,, insa nu sunt interesat :|
@fata din vis:
eu nu le spun astora crizanteme.. ci tufănici...
nu stiam de Luminatie si nici de semnificatia crizantemei in Transilvania -> multumesc!

Trimiteți un comentariu