Pe post de scutire, alta :(

Imi pare rau ca de ceva zile nu am mai postat nimic pe blog.
De postat as avea ce sa postez, va sunt dator cu multe articole, stiu.
- trebuie sa va povestesc neaparat cum a fost in excursie (cu monstruletii de clasa I) cum i-am pregatit cu pungute, cum era sa le dau chiar eu startul la vomat ;))
- am vazut filmul mult prea premiat (constat acum, dupa vizionare) "Eu cand vreau sa fluier, fluier". O mizerie tipic romaneasca, filmografiei romanesti (filmografie??? parca suna naspa, industrie ce realizeaza filme, nah). o sa explic pe larg.
- am "experimentat" Fanta World -aia cu limited edition, care are o reclama mare pe trilulilu.ro. Nu e cine stie ce.....
- Luni si azi am fost (pret de cateva ore) sofer prin Bucuresti. Nu e cine stie ce realizare, insa pentru mine a fost o provocare, pe care am depasit-o si culmea, fara incidente :P trebuie sa povestesc neaparat!
- Bubii sunt bine mersi, Nu le-am gasit roata in Targoviste, nici dozator de apa.... Le-am luat in schimb un baton hamsterlish asa... un ciubuc cu tot felul de seminte pentru ei.... pare delicios si la cum trag de el, si este !
- mai am o lepsa de la Black Angel cu ceva gen "ce as fi daca as fi" si mai am o restanta, cea cu serialele.
- sa va spun ce e cu grava asta, parerea mea. Si din ce motiv maine sparg greva.... Ma duc la scoala!
- si as mai gasi eu.

Mai sus aveti deci cuprinsul pentru saptamana asta. Asa ca daca v-a atras atentia ceva din ce urmeaza sa postez , va mai astept!
Am adaugat un nou blog la blogroll: Ioana Radu. Un blog foarte tare (mi-e greu sa il descriu cumva fara sa il laud prea mult, astfel incat sa se considere ca il laud nemeritat). va las pe voi sa va convingeti de calitatea acestui blog. Cred ca stiti ca pentru mine, cei din blogroll chiar imi sunt prieteni, fie doar in online. Nu mai stiu de unde si cum am dat de el, insa mi-a placut mult ce e scris acolo. Autoarea este din Dambovita, Pucioasa si ii multumesc prin aceste randuri ca mi-a acceptat cererea de link exchange ;)

3 pareri:

WaLy spunea...

Stiu acel blog , chiar e foarte frumos iar autoare e chiar o persoana foarte de treaba.
Am multe de comentat la postarea cu acel film dar astept sa postati , sper sa am timp.

tgtrix spunea...

si eu ma pregatesc de ceva vreme sa incerc noul fanta dar inca nu am reusit. si in ceea ce priveste greva : bine ai facut! ;)

Smiley_tgv spunea...

@waly:
am descoperit si eu blogul de curand.
Am postat parerea mea despre ECVSFF :P
@tgtrix
nu e cine stie ce Fanta aia... fructe de padure... not my favourite...

Trimiteți un comentariu