Pretty little liars - sugestie de serial de vara

Pretty little liars:(pretty indeed) la prima vedere pare serial de gagici (o fi ca e cu gagici in cast?). Nu urmaresc Gossip Girl, asa ca asta ma va tine ocupat vara asta. Am vazut pilotul, pare interesant. O tipa ce dispare in conditii misterioase revine cu sms-uri si biletele anonime cu secretele prietenelor ei, iar la ceva timp ii este descoperit cadavrul, insa tipa disparuta le da sms tuturor, anuntandu-le ca inca e pe acolo si ca le va bantui ceva vreme.
Chestia e ca asta disparuta stie secretele prietenelor sale si nu se arata prea secretoasa....  Mai apare si un politist ce face el pe detectivul, acum cand nu mai e un caz de disparitie, ci unul de crima. Astept sa vad ce se va intampla in continuare.
Deja pare un amestec de "I know what you did last summer" cu "Desperate Housewives" si ceva de prin "Gossip Girl", ramane de vazut daca publicul idiot american va agrea acest amestec.
Uitam sa preciez: in serial apare si Holly Marie Combs (Piper din Charmed) ca mama unei mincinoase frumoasa si micuta. Recunosc ca asta m-a atras prima oara.
Never trust a pretty girl with an ugly secret!

1 pareri:

Andreea♥ spunea...

Imi place serialul! Povestea e captivanta,fetele sunt foarte dragute iar vestimentatia lor e la fel de draguta :P

Trimiteți un comentariu