Fellow bloggers :)


Da, de ceva zile tot postez poze cu flori. Motivul este unul destul de simplu, cum am mai zis in alte articole. As vrea sa nu am totusi un articol numai cu poze si sa pun si ceva vorbe.
Dupa cum se vede, lista de bloguri ale prietenilor mei din online este destul de mica, insa imi place ca chiar citesc ce posteaza oamenii astia. O sa mai adaug niste linkuri, deorece mai am cativa pe care ii citesc aproape zilnic, asta pe langa "clasicii" in viata: arhi, zoso, piticu, visurat, mircea badea si bendeac.
Acum as vrea sa le "raspund" aici unora dintre ei:
Sorina ne anunta ca se tunde. Banuiam eu ca majoritatea fetelor prefera parul lung; imi dau seama ca e mai greu de intretinut, insa probabil ca unii/unele interpreteaza lungimea parului ca pe o dovada in plus de feminitate; eu nu :D
Din contra, consider ca parul lung este deja o normalitate, ca toate fetele pot sa aibe o coafura pe baza de par lung, pe cand un par scurt cere atitudine, cere tupeu, cere un mod anume de a te comporta. Hai ca deja filosofez prea mult. Sorina scurt/bob sa fie, atata timp cat dupa bob nu urmeaza ceva rihannesc :P
Gabriela Elena ne invata, ne ghideaza cum sa ne depasim conditia actuala, cum sa vrem mereu mai mult de la noi. Mereu reuseste sa ma uimeasca cu articolele ei. Her thinking is so f***ing deep! Imi place ca sunt articole cu continut, cu idei, cu zeama pentru creier, ca sa zic asa.
Ingerul negru este de-a dreptul de acel cineva care se pare ca ii ghideaza cumva viata. Deocamdata intuiesc cam care articole ar fi pamflet, la misto si care mai serioase (ca are si din astea). Nu ii inteleg mereu umorul, insa din comentariile celorlati cititori imi dau seama ca e ceva in neregula cu mine. Anyway, avem timp sa ne cunoastem mai bine.
Si ar mai fi borcanelul cu prajiturele, un blog de monden, al carui autor updateaza foarte des siteul, ce are un design placut, usor de citit.
Ca tot mi-am enumerat prietenii din online, hai sa va intreb: ce browser folositi? ce pagini de internet deschideti prima oara in browser? care este homepage-ul?
Incep eu:
Folosesc mai mereu Google Chrome, mai rar Mozilla Firefox. Homepage nu am - nu sufar chestia asta cu homepageul, uneori poate vreau sa merg in alta parte prima oara. Cine foloseste Chrome stie ca sunt acele thumbnailuri, ce se actualizeaza in functie de numarul de vizite pe fiecare site, deci la mine acum arata asa:
1. triburile.ro
2. rimel.ro
3. serialetari.com
4. blogul meu
5. mihai bendeac.ro
6. facebook.com
7. hi5.com
8. didactic.ro
9. cocalari.com
O sa sterg in curand thumbnailul cu triburile.ro, deoarece renunt la acest joc online.

11 pareri:

Castiel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Castiel spunea...

Hai sa traiesti!! .apai nu esti singurul care nu a inteles ..deci poti sta linistit. Articole serioase...am putine :-D :-D Pe Gabriela am aruncat-o si eu in blogroll.. ca imi place!!
...Eu am blog si inca nu am homepage!! imagineaza-ti! mai mare rasul!! ..Ca browser folosesc mozilla... ca nu aduna atatia virusi !! e mai fain ca internet explorer de la microsoft. Ca homepage la mozilla folosesc google.com!..

Rimel spunea...

Pe poziţia doi... hmm... mă onorează! :D

Gabriela Elena spunea...

Acolo unde zambetul florilor ne intampina cu drag, stim ca exista un suflet bun! :)
Copiii stiu ca-i iubesti, din felul cum iti dedici viata lor! ;)
Deci lasa-ti sufletul sa vorbeasca prin flori, copii, etc!

Ca si tine, Smiley_tgv, ma bucur cand stiu ca-mi sunt citite articolele si cand aceasta se materializeaza si in scris ma bucur mai mult, deoarece aflu si alte parereri. :)

Cuvintele pe care le-ai scris la adresa mea m-au incurajat si mi-au facut bucurie!
Iti multumesc! :D

Si daca tot suntem la capitolul multumiri, ii multumesc si lui Black Angel pentru inventarea probei sportive "aruncarea la blogroll"! :))

Castiel spunea...

@Gabriela Elena apai na!! :D Daca tot sunt sportiv... sa inventez si eu ceva nou ,nu??? ;)

Smiley_tgv spunea...

yeee. comenturi :D
@ Black angel
nici eu nu folosesc homepage ;)) incearca google chrome ;) eu unul nu mai folosesc internet explorer de ani buni, mi se pare prea "basic". i heart mozilla, insa acum sunt pe google chrome si rvin la mozilla doar pt anumite chestii (ad-onurile de la firefox) ce sport faci?
@rimel, you bitch;) ! de triburile ma las, cine crezi ca o sa treaca pe locul 1? :))
@gabriela elena
pentru unii bloggeri conteaza vizitatorii/afisarile de pagina, pentru altii nu stiu ce clasament pe traffic.ro sau zelist si pentru altii comenturile. eu ma regasesc (ca si tine, se pare) in ultima categorie :D
multumesc de cuvintele frumoase, insa tot am o curiozitate legata de tine...

Castiel spunea...

.... am mai multe!! aruncatul cu piciorul(dupa ceafa), aruncatu' cu prajina(de pescuit), aruncatu' cu pastila... si ultima inventie : aruncatul in blogroll :D

Sorina spunea...

Acum am vazut postul acesta. Uf, nu stiu cum de am trecut peste el, cand ma si pomenea :)).
Nu tuturor le sta bine cu parul lung. La fete ma refer, desigur. La baieti nu ar trebui sa existe aceasta problema. Scurt si atat. Iar eu, spre supararea mea, nu sunt genul de fata careia sa ii stea bine cu el asa. Trebuie sa fie undeva mai sus de umar, ca sa stea cat de cat ok. Il am prea rar ca sa functioneze :D. Nu vreau ca Rihanna, nu nu. Doar ca vreau sa incerc si altceva. Sper sa nu regret.

Ploua cu Soare spunea...

Sufar. Nu ma aflu in blog roll:)) Dar nu ma fac eu mare?:))

Smiley_tgv spunea...

@ploua cu soare
nu asta e motivul , ca eu as vrea sa am priteni mai multi in blogroll, deci would you link-exchange me?

Ploua cu Soare spunea...

wow...asta inseamna ca vom deveni prieteni:D:)) dupa examen(adica azi) fac si link-exchange. tine-mi pumnii

Trimiteți un comentariu