My Top 5 Oldies but Goldies (partea 1)

Preiau leapsa de la Danz3l si va prezint topul meu cu melodii vechi, insa melodii ce au un ecou aparte in sufletul meu. O sa incerc sa imi argumentez alegerile. Si mi-am propus sa onorez aceasta leapsa aducand un element nou: oldies straine si oldies roamanesti. Astazi primele si la ceva timp vor veni si cele romanesti.
Si a trecut ceva timp, mi-am cautat propunerile, am decis ca 90's sunt deja oldies, si le-am ales pe cele goldies. Acum cica sa le pun in ordine, treaba extrem de dificila....
Hai sa incerc, totusi:
locul 5:
E Type -Angels crying
Nu stiu cat de cunoscuta este melodia asta, insa eu mi-o aduc aminte foarte clar si clipul m-a fascinat de la primele vizionari. Tin minte ca nu intelegeam decat angels crying si apoi era la la la la . '98 cred ca eram printr-a 5a.

locul 4:
Aerosmith - Crazy
Pot spune ca am descoperit destul de recent aceasta trupa legendara (traiasca VH1) si sunt cateva melodii ce pur si simplu iti intra in suflet. Are si un clip foarte fain, cu acele 2 tipe ce isi fac de cap (una e fiica nu stiu cui celebru). Mi se pare ca este specifica acelei perioade ce precede dragostea, atractia. I go crazy, craaaaazy, craazzzy craaaazy for you, baby!
locul 3
Madonna - The power of goodbye
Madonna are foarte multe piese extraordinare. De la balade pline de intelesuri pana la zbantuieli cotidiene. E deja a mia oara cand se spune ca Madonna este un cameleon si mereu stie sa ofere ce se cere, sau face in asa fel incat sa se ceara ce ofera ea. Ii admir cariera si ii apreciez fiecare melodie in parte, insa The power of goodbye are acel ceva.Eu unul filtrez melodiile din perspectiva versurilor, a mesajului, a povestii ce o spun. Cel putin, versurile de la inceput ma ametesc. Your heart it's not open so I must go... freedom comes when you learn to let go. Si pana la urma cine poate sa o contrazica? There's no greater power then the power of goodbye. Pai nu?
locul 2
Mariah Carey - Without you
Mda, cu siguranta versurile sunt de vina, dublate de calitatile vocale pe care nu i le poate nega nimeni. Indiferent cat de grasuna ar deveni sau cat s-ar urati, Mariah a  ajuns la acel stadiu de star care poate sa arata cum vrea, daca deschide gura si canta toata lumea asculta si apoi aplauda. Si ea are foarte muuulte melodii pe care le ascult mereu cu placere. O playlist  cu Mariah Carey  poate trata aproape orice problema "cardiaca"; fie ca vrei sa suferi, fie ca iti pare rau,  fie  ca vrei sa mergi mai departe. I can't live if living it's without you.

Dupa continuare, locul 1 :D

Si locul 1:
Ricky Martin si Chritina Aguilera- Nobody wants to be lonely
Un alt mare adevar al vietii pe versuri si muzica.  Ce as putea sa zic mai mult? versurile chiar vorbesc de la sine. Mi se pare o colaborare extrem de reusita, cu un clip pe masura.
N-joy!

2 pareri:

Anonim spunea...

Locul intai e preferata mamei mele de cand a aparut. E intr-adevar si frumoasa :X Fain topul, nici eu nu stiam de aerosmith...doar ca cand ascult Magic Fm i-am descoperit. :X

Astept si celalalt top :>

Unknown spunea...

:) Nice .. si eu am facut leapsa asta http://vjmyruna.blogspot.com/2010/05/oldies-but-goldies.html .
E Type -Angels crying nu am mai ascultat-o de mult si nici n-am mai zarit-o pe posturile muzicale .

Trimiteți un comentariu