Si SOC: a venit iarna!

In stilul specific Patrulesei (varianta Mondenii) anunt natiunea:
Si ŞOC: A venit iarna!
Si nu stiu de ce inca nu m-a cuprins atitudinea Grinch-easca, insa nu ma vait, mai e timp! Deja orasul este foarte aglomerat si incerc pe cat posibil sa evit drumurile in Targoviste in perioada asta. Dupa ora 16-17 deja e bataie de joc. 
Maine se deschide "mall-ul" Mega Image in incinta fostului complex Muntenia. Am ajuns la concluzia ca noi aveam mall in oras, insa nu-i ziceam mall. Asta e marele mall din Targoviste: Muntenia rebranduita. Astept sa treaca o perioada de timp de la deschidere si o sa dau o raita sa vad schimbarile. N-am mai auzit pana acum de un mall MegaImage (despre care stiam doar ca e un lant de magazine in Bucuresti) Astept de la mall-ul asta doar un fast food decent, fie mec fie chefsi.
A, si tot pe 15 decembrie se va deshide in Targoviste si Carrefour market in complexul Pavcom (ce de "complexe" avem in oras :P) despre care am inteles ca va fi un fel de mini Carrefour. Si se mai inaugureaza si Metro. 
O sa fim un oras plin de supermarketuri :) Avem deja MiniMax, Plus, Penny Market, Interex, Kaufland, , Penny Market XXL. Mai e unul in micro VI... Leader sau ceva. Pana acum doar Ethos si-a luat talpasita, insa nici pentru MiniMax nu vad un viitor prea roz. E, acum nu le-oi purta de grija, zau asa!
Azi a plouat cu zapada (asta e un fel de licenta poetica, click aici pentru a intelege). De la prima ora cand am ajuns micii monstruleti erau cam agitati si imi cereau prognoza zilei: "Domnu', daca ploua cu zapada asa toata ziua, o sa se stranga zapada pe pamant?"  Le-am explicat eu ca fulgii aia erau totusi prea micuti si fragili si cand atingeau pamantul fie se topeau, fie nu erau suficienti sa se stranga ceva zapada. Toate astea s-au dat peste cap in numai o ora, cand a inceput sa fulguiasca serios si sa se asterne zapada. 
Albutza mea (masina) deja facuse cunostinta cu iarna pe sezonul asta: mi-a inghetat lichidul de parbriz pe instalatie. Cu ceva soare, s-a dezghetat si i-am pus din ala pentru iarna. Insa azi tot era sa ratez poarta casei :P E o senzatie extrem de neplacuta sa apesi frana si masina sa mearga in continuare si sa nu poti face mai nimic. Si mai neplacut e sa-ti fie data pedala de frana inapoi de abs. Apesi cu putere, vine inapoi , masina merge mai departe.
Saptamana asta mi-am pus fulgi de zapada la fereastrele de la clasa. Ce-o pati femeia de serviciu cu semnele lasate de scotch si cati draci o sa-mi puna in carca numai ea stie, insa a iesit ceva frumos. Mi-e ciuda ca nu pot decora mai mult clasa. Anul trecut am pus o gramada, insa nu am mai gasit mare lucru...
Si mi-am pus fulgi de zapada si la geamul camerei mele.

3 pareri:

Anonim spunea...

Perfect de acord cu totul , insa , as fi oarecum curioasa , cine va avea bani sa cumpere ce se gaseste prin "complexele "magazine ,malluri si ce se mai deschide pe la noi .
A devenit Targoviste un oras mare si plin de bogatani si nu stiu eu?Hmmm , ce onoare sa locuiesc aici, cred ca o sa vizitez mall ul asta la vara, cel mai bine , mi e rau cand ma gandesc ca lumea va da buzna doar asa , sa vada ce i pe acolo.

Smiley_tgv spunea...

@Darias: aceleasi ganduri le am si eu: oare cat vor rezita in timp, ca vanzari? Si eu sunt curios daca se vor inghesui/calca in picioare cum am vazut ca se poarta la inaugurari :))

Alin spunea...

Nu ma intereseaza nimic altceva in afara de un MC sa KFC.Am pofte.:) bafta

Trimiteți un comentariu