Ziua Metalurgistului

Ziua Metalurgistului - 15 august - este o sarbatoare traditionala si reprezentativa totodata pentru municipiul Targoviste. In acest an, evenimentele dedicate acestei zile vor fi organizate de catre Primaria Municipiului Targoviste.
Sponsorul oficial si singurul de fapt al evenimentului este SC Mechel Targoviste SA. Asa cum preciza primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, prin organizarea evenimentului se intentioneaza aducerea unei unde de bucurie, speranta si respect tuturor celor ce au lucrat si lucreaza in acest segment al industriei - metalurgia, dar si tuturor targovistenilor si dambovitenilor cu adresabilitate in egala masura.
Toate costurile legate de acest eveniment sunt acoperite de SC Mechel Targoviste SA. Nu sunt folositi bani publici.
Invitatia de a participa se adreseaza tuturor doritorilor. Complexul de manifestari se va derula in Parcul Chindia, cu incepere de la ora 16. Muzica de promenada, in interpretarea fanfarei Teatrului “Mihai Popescu”, papusile gigant ale teatrului si majoretele vor deschide programul. Va urma, intre 16.30 - 18.00 un program artistic sustinut de Ansamblul Folcloric “Ciuleandra” si de Orchestra Chindia ce se va desfasura pe scena de la moara.
In zona centrala a Parcului Chindia, intre 18.00 - 20.00, vor avea loc demonstratii sportive sustinute de elevii cluburilor de box, judo si K1 ale SC Mechel Targoviste SA.
Tot la scena de la moara, dar in intervalul orar 20.00 - 23.00, se va derula un concert extraordinar sustinut de trupele si artistii: MANDINGA, MORANDI, LAURENTIU DUTA&BAND, UNDERCOVER si Alexandra Ungureanu, CREAM si DJ DAVID&DONI. Intregul eveniment se va incheia cu un amplu foc de artificii.



Deja a devenit o traditie sa se organizeze in fiecare an ziua metalurgistului la Targoviste. Concert in aer liber pe banii Mechel, cu sprijinul primariei.
Anul acesta nu a mai fost pe platou la Mondial, ci in parcul Chindia, langa lac, pe scena de langa moara.
Printre invitati au fost Morandi, Mandinga, Cream, Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Undercover.
Cand am ajuns era deja inceput. Cream era pe scena. Fata stie meserie, nu prea si le are cu live-ul, insa stie sa faca atmosfera, sa te faca sa topai "like a bunny", plus ca are si piese catchy.
Apoi au fost cei de la Undercover, un band de baieti si fete (destul de bun si local, cred) ce au cantat numai cover-uri. acestora li s-a alaturat Alexandra Ungureanu (ce s-o fi intamplt cu colaborarea cu CRUSH?) acre a prestat si ea cateva coveruri, si o piesa cunoscuta "aprinde dragostea". Nu mi-a placut atitudinea ei pe scena. ok, esti cine esti, ai un trecut in spate, esti o voce, un artist, insa prea a cantat in sictir....
Laurentiu Duta, ce ne aduce aminte in fiecare an aminte ca a debutat la Targoviste, sau a cantat prima oara cu 3SE la Targoviste. Acum cei "talentati" se duc in Constanta, inainte se pare ca cei de acolo plecau pentru lansare. Duta e din Constanta, nu?
Si omul are meseria in sange, se vede ca e entretainer, se vede ca face asta de mult timp. tot respectul pentru el. Ne-a prezentat si o piesa noua, cik: Free man (pe care cineva a tradus-o "om pe gratis")

Decat varianta asta am gasit-o pe trilulilu, se pare ca chiar e noua .
Apoi Morandi, cei care au facut SHOW, adica cel, Randi + dansatoarele, coregrafie, nene, schimbari de costume, se rupeau saracele. Randi a cantat si el in sictir asa, inteleg ca nu iese liveul ca inregistrarea, insa rupea zdravan din cuvintele versurilor, partea finala.
Dar cel mai mult mi-a placut Morandi.


Sus Africa si A la lujeba mai jos alte fragmemte:


Apoi a urmat focul de artificii , devine deja banal. cu ceva aparatura ar fi putut sa faca un joc de lasere, ceva, nush. Dar de, romanului ii place sa bubuie, daca mai sunt si luminte, toata lumea e multumita.



Apoi a urmat Mandinga, pacat ca era deja peste 00:30 (parca). Am stat la 2 piese apoi am plecat, urma un drum de vreo 25 km.
Si astia stiu sa faca show... au avut un intro, au inceput cu donde, apoi a venit si fata: Elena, pacat ca multi au plecat.

Distractia ne-a fost tulburata de cateva picaturi mici de ploaie, mici, insa suficiente cat sa ne umezeasca nitel. S-au oprit pana la urma.
A fost frumos!

0 pareri:

Trimiteți un comentariu