"Heroes" 3.13 (Dual) Ce a lipsit + ceva spoilere

Salutare,
Pana acum, majoritatea ati vazut episodul 13 al serialului Heroes, "Dual".
Da, am vazut ca sunt inca multi printre voi carora nu le-a placut cate ceva din acest episod, dar in ultimele sapatamani s-a zvonit ca multe scene au fost scoase din episod sau modificate, deoarece echipa incearca sa "repare" serialul.

Deci, ce a lipsit din episod? ATENTIE: Urmeaza spilere!

In mod clar, haitianul nu a aparut si poate inca era la Pinehearst cand a explodat, dar nu cred ca sunt motive de ingrijorare, il vom revedea in Volumul 4.

potrivit unor spoilere anterioare in acet episod ar fi trebuit sa vedem o prabusire de avion, avion plin de eroi.
Si acum o lista de ceea ce ar mai fi fost in episod, dar s-a schimbat:
1- Prabusirea avoinului- dupa ce s-a incheiat volumul III, am vazut o mica parte din ceea ce urmeaza sa se intample in volumul IV: Nathan ii cere acordul presedintelui SUA sa captureze oamenii cu abilitati. In locul acetei scene ar fi trebuit sa vedem cum un avion cu eroi capturati se prabuseste si noi sa nu stim cine o sa supravietuiasca. Asta nu inseamna ca nu o sa vedem prabusirea avionului, care probabil va avea loc in 3 x 14.

2- Doyle (papusarul), Meredith, Echo si Danny versus Sylar. Se pare ca scenele de lupta au fost taiate.

3- Moartea unei blonde. S-a zvonit ca un personaj feminin (blonda) va muri la sfarsitul acestui episod, si singura blonda despre care am putea spune ca a murit este Meredith, mama lui Claire.
Conform E! Online's Kristin moartea despre care a zis nu s-a petrecut si scriitorii i-au acordat blondei o noua sansa. Nu se stie de care blonda zice Kristin : Daphne, Tracy sau Meredith?
Cred ca vorbeste de Meredith, si o vom revedea volumul IV, dar parca prea a fost din scurt povestea lui Tracy, si intalnirea cu recent vindecatul Mohinder.
Brea Grant (Daphne) a spus intr-un interviu ca personajul ei va fi rapit la un moment dat. Cred ca urmeaza sa se intample asta, o sa vedem la inceputul volumului IV.

Scene din episoade sunt taiate\modificate mai mereu, de aceea este foarte greu sa garantezi 100% un spoiler. Totusi, daca vi se pare ca a mai lipsit ceva din episodul 3x13 sunteti liberi sa va exprimati!

HEROES va reveni pe 02.02.2009, cand va incepe volumul IV, dar in acets timp o sa ma ocup sa scotocesc internetul pentru a posta stiri, interviuri si spoilere, asa ca urmariti in continuare postarile legate de Heroes, ca sa nu pierdeti nimic.

0 pareri:

Trimiteți un comentariu