Ziua de astazi


Maine am ora deschisa. Sau lectie la comisia metodica, cum vreti sa-i spuneti. Ideea e ca ceilalti invatatori din scoala (4 la numar) o sa vina sa asiste la o lectie de-a mea cu monstruletii mei.
Am ales abilitati practice ca disciplina si ca tema ornamente de Craciun. Mi-am petrecut dupa amiaza de azi realizand proicetul didactic si materialel necesare. Am avut totusi noroc pentru ca deja stiam ce vreau sa fac, pentru ca la ultima ora deschisa (tot abilitati practice) am avut de ales intre multe teme si tare greu a fost.
Pentru maine am ales sa fac ce se vede in poza din dreapta. In caz ca nu se distinge sunt 3 ornamente de Craciun, un mos, un spiridus si un ingeras. Sunt ca niste conuri, pe care sunt desenate figurile si pe care am aplicat vata unde era cazul si aripioare ingerasului.
Am pregatit totul pentru maine, in mape aranjate frumos, insa maine sigur o sa ma zapacesc si o sa le aiuresc putin.
Ziua de astazi a fost tare aiurita pentru mine. In primul rand ca am "mancat" din ore, am prestat o repetitie pentru serbare si apoi pentru ca am incheiat programul scolar cu o sceneta a teatrului Voinicel. Si am avut in clasa vreo 55 monstruleti. Asa ca chestie: unul si-a uitat cojocelul :D Asta pe langa vreo 2 fesuri si vreo 3 fulare. Ce i-o fi patit fundul cand a ajuns acasa si l-au vazut parintii fara cojocel nici nu vreau sa ma gandesc.
Am sa postez maine si niste poze din timpul spectacolului.
Voi cum stati cu ornamentele de Craciun? Gata bradul? Fereastra e "instalata" toata?

5 pareri:

Anonim spunea...

Bafta pentru maine. Sa ne povestesti cum a fost.
Cat despre brad si ce tine de Craciun, eu nu am pregatit nimic :)) Brad nu mi-am cumparat, ornamente trebuie sa le cobor din pod, mai am timp:))
Aaaa, am un glob super cu niste lumini inauntru, care l-am prmit cadou zilele astea, dar si pe ala l-am uitat la cineva.....
I'm a bad child >:)
:))

mazgalica spunea...

Sper ca a iesit bine ora deschisa :)
Frumoase ornamentele, cat despre brad impodobit si alte aranjamente, le las pentru seara de 24.

Gabriela Elena spunea...

Ce-mi place cum le spui mititeilor: "monstruleti"! :P

Anonim spunea...

Te astept cu o provocare pe blog.

Smiley_tgv spunea...

@MrClaudyu & @ Mazgalica:
Totul a fost bine, cu ceva emotii, insa ok pana la final:D

@Gabriela Elena: am observat ca uneori li se potriveste de minune :D

Trimiteți un comentariu