Dexter, sau ce am facut zilele astea

Datorita vacantei in care au intrat serialele mele in perioada asta... recunosc faptul ca m-am mai apucat de inca unul, de parca cele de pana acum nu-mi erau suficiente (peste 10 pe saptamana).
Si numai Pro Tv-ul e de vina... bine postul tv, cola si recomandarile lui Marius de la serialetari; caci pe Pro tv se dau in aceasta perioada nu stiu ce episoade din nu stiu ce sezon (parca 3). Astia de la Pro Tv sunt intregi la cap? Cum dracului sa  dai un serial asa de bun la ora aia imposibila? (00:10) Si cum dracului sa-l dai de luni pana joi?
Astia chiar nu vor sa faca treaba cu serialele americanilor. Pai daca il punea sa zicem in fiecare luni, la aceasi ora aveau pline cel putin 22 saptamani din 52 existente si nu mai trebuia sa bage filme din 1900 toamna cu Bruce Willis si maieul sau alb cu super puteri. Daca il mai cupla cu un alt serial la fel delongeviv, sau chiar unul destul de nou (White collar) puneau de o seara a serialelor si disciplina si fanul roman, ce se invata in timp ca lunea are la tv Dexter si Weeds si se forma cat de cat un fan club, un grup de persoane cu care ar fi putut face concursuri, tot felul de promotii si alte nimicuri. In schimb, astia le baga la miezul noptii si unul dupa altul in 2-3 saptamani ramanand fara episoade.... A incercat Antena 1 ceva ceva cu Heroes-ul pe timpul verii. Poate ca vor sa-si pastreze fanii la serialelor lor cu tigani si scalambaturi ieftine.
Bine ca macar Gossip Girl-ul il da saptamanal.
Totusi, cine dracu' s-ar uita la Fringe? E drept ca sunt multi tineri care il urmaresc online, insa pe micul ecran, la o ora acceptabila si cu un promo agresiv si bine targetat cred ca ar face treaba. Aaa, da, si Fringe  a fost pe Pro la miezul noptii... Ma fac eu mare... cand oi ajunge mare sef pe la Pro.. numai seriale va bag pe gat :))
Uite mai jos ce a facut Dexter in primul sezon:
Dexter - sezonul 1 (rezumat)
 
 Vezi  mai multe  video    din   film

2 pareri:

Anonim spunea...

Si in afara de serialele de la Pro , pana vei ajunge tu mare , sef ,ce alte seriale ai mai vazut si mi le poti recomanda, nu de alta dar si eu sunt mare fan sau fun:)) al serialelor, le descarc de pe torent , toata seria odata , ca trebuie sa stiu finalul , sau mai astept sa iasa vre o serie noua cum am patit cu Vampire Diary

Smiley_tgv spunea...

@Darias: vad multe seriale zi de zi, saptamanal.

ar trebui sa-ti recomand unul terminat, ca am inteles ca nu prea iti place sa astepti episod de episod..
in orice caz, din House sunt vreo 6 sezoane intregi disponibile, deci House MD! Sau Anatomia lui Grey...

Trimiteți un comentariu