Mi-am dat seama ca

toate lucrurile bune se sfarsesc. Nu, nu neaparat ca o minune tine 3 zile(cum se spune in popor), insa un lucru bun, frumos se va termina cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, insa daca traim cu aceasta certitudine, cu acest adevar nu vom ajunge nicaieri, asa ca solutia ideala este sa incercam sa profitam de lucrurile bune ce ni se intampla, atata timp cat tin, fara a incerca sa le lungim, deoarece nu vom reusi.
Mi-am adus aminte de acest lucru de la aceasta melodie, pe care o ador si pe care o ascultam in draci pe youtube, cu imagini din Charmed (la scurt timp dupa ce se terminase).
Varianta cu tipul asta nu o stiam, insa suna al dracului de bine, uneori pare ca vorbeste in romana (infratirea limbilor).
Chiar, este cineva in stare sa contrazica acest adevar?
"All good things come to an end"
Daca da, sunt doua variante: fie inca nu este timpul ca acel  lucru bun sa se termine, fie va multumiti cu putin (ceea ce nu e neaparat un lucru rau).
ps: mi-am adus aminte si de asta, un alt adevar dureros...

2 pareri:

Unknown spunea...

Intr-un timp si eu ascultam fara oprire melodia asta...e chiar buna.
Faza cu "toate lucrurie bune au un sfarsit" sunt in totalitate de acord. Asta pentru ca, de la un timp, observ ca tot ce tine de bine se termina mult mai repede decat as vrea, si culmea, se tremina foarte prost. Orice am face, nimic nu tine la nesfarsit. Totul ajunge la un "the end", iar lucrurile bune se termina mereu mai repede.

Castiel spunea...

se stie ca ce are un inceput are si un sfarsit :)

Trimiteți un comentariu