Leave Madalina Manole alone!


Am recunoscut, nu am fost cine stie ce fan Madalina Manole, in afara de "Fata draga" si alte maxim 3 melodii nu stiam de la ea. Insa mi-e scarba de cum se diseaca acum la televizor moartea ei...
Oare cand se va satura Mamaruta de scandaluri? eu cred ca d-abia d-acum s-a apucat zdravan... Nu poate sa redevina grasunelul ala funny de pe tvr2? Cat de lipsit de suflet, de umanitate a putut sa ajunga daca el inca mai dezbate sinuciderea Madalinei Manole? Era la sfarsitul sezonului cand s-a intamplat si acum, la revenirea de dupa concediu el inca mai stoarce declaratii de la sotul Madalinei; bine ca nici cu Acces Direct nu mi-e rusine, desi speram sa se schimbe putin odata cu moderatorul si formatul emisiunii.

Se pare ca lui Magaruta nu i-a fost suficient biletul de sinucidere al Madalinei (caruia parintii ii neaga originalitatea) si mai nou e in posesia unui clip in care artista s-a filmat cu ceva timp inainte de sinucidere. Si culmea tupeului jegos de care da parte: isi promoveaza emisiunea de azi promitand ca va da clipul pe post! Exista ceva mai josnic de atat? Nici nu stiu cine e mai josnic: Maruta, sotul sau parintii ei? Maruta ca ii face o placere nelumeasca sa zgandareasca in orice si pe deasupra se da si mare om de televiziune, care, vezi Doamne, prezinta telespectatorilor sai adevarul....

Si sotul ei de ce dracului nu inceteaza? S-o fi inteles cu Maruta pentru puncet de rating? Ok, din partea lui ar fi putut sa nu mai apara la tv, sa nu mai faca nici o declaratie si sa-i lase pe socrii sai sa spuna ce/cat/unde vor. La fel si din partea parintilor. Intr-un asemenea caz tacerea e cel mai bun raspuns. Apoi probabil se potolea si cealalta tabara si era liniste si Maruta si Gherghe se ocupau iar de nasul lui Tonciu, de sanii Sanzianei, de Nikita, de Tarky si altii.
Ce mi-e scarba de tot circul asta! Omul Madalina Manole s-a sinucis pentru ca nu a mai putut continua cu viata, prin scrisorea de adio a vrut sa lase liniste si pace in urma ei si numai de asta nu are acum parte.
Aceste 2 emisiuni (cu invitatii lor) au devenit ca 2 animale ce se hranesc din trupul lipsit de viata al Madalinei.
Oare chiar nu poate nimeni sa faca un pas inapoi si sa inceteze cu acest circ morbid? Pacat...

0 pareri:

Trimiteți un comentariu