Pe ea ~ bateria sau pe ea ~ fata?

V-am mai spus ca citesc stirile locale pe Adevarul de seara ~ Targoviste, editia on line. Am dat acum ceva zile si peste un articol in care ni se relata cum o fata a avut nu stiu ce accident la scoala cu niste colegi tampiti (cum altfel?) si am o  nelamurire.... voi ce intelegeti din ce am subliniat eu mai sus? Bine de stiut stiu ca pana la urma au mai spus mai jos : pe fata au aruncat-o in afara cladirii idiotii.
Insa din fragmentele subliniate voi ce intelegeti?
I-au furat telefonul, i-au scos bateria (logic ca lui: telefonului) si au aruncat-o pe fereastra (pe cine? pe ea,  pe fata, sau pe ea, pe baterie?)

Nu zic ca e cine stie ce greseala, un stundent la jurnalism poate stie daca aceasta greseluta are un nume sau nu; insa in ziua aia cand am citit la repezeala articolul a trebuit sa reiau sa inteleg.
In rest imi place foarte mult ca pot citi stiri locale si pe adevarul.ro si pe etargoviste.

4 pareri:

Anonim spunea...

Poi telefonului i au scos bateria , iar pe fata au aruncat o pe fereastra, sau au aruyncat si bateria si fata , sau intai bateria apoi fata sau nu mai stiu , am ametit , cum era....?!

Anonim spunea...

A, am uitat sa intreb,fata, a cazut in cap macar , cat de inalta era fata sau fereastra din moment ce era la parter, putea fata sa fie complet intinsa sau ajungea cu capul jos si atingea pamantul , cand a fost momentul in care si a rupt mana sau i au rupt o baietii si ce operatie trebuie sa faca dupa ce i au pus mana in gips , de ce n au operat o inainte???hahahahahahah

Alin spunea...

Fata inca nu invatase caderile...:D Copii tembeli.

Smiley_tgv spunea...

@Darias: amuzante teorii si intrebari :))
@pariuri2009: ei uite ca acum le-a invatat...

Trimiteți un comentariu