Paparude cu sau fara?


Cu sare, normal. Am nimerit tipul asta de seminte... Paparude, deoarece la un magazin apropiat erau in pana de Nutline si am zis sa le incerc si pe astea... Recunosc faptul ca m-a atras ambalajul, insa nu am fost dezamagit nici de continut. Mi-am luat una cu sare pentru mine si una fara sare, pentru Bubu, ca a zis Terra ca al ei (hamster) mananca seminte de floarea soarelui si-i plac la nebunie. L-am testat si eu pe Bubu azi, cu una. Nu stiu daca a decojit-o sau daca a mancat-o cu totul, ca imediat ce i-am dat-o a bagat-o la buzunare. 
Eu mi-am  mancat punga si in curand cred ca o sa ma apuc si de a lui :P. Sunt neasteptat de bune la gust. Adica la un brand mai nou si fara prea multe pretentii nu te astepti la cine stie ce calitate. Apoi m-am gandit ca cine stie ce strainez de la cine stie ce megacompanie le-a adus la noi pe piata, insa am fost surprins sa aflu ca sunta facute in Romania, ba chiar in Dambovita; asadar incurajez si economia locala :D Pana la urma macar seminte sa fim si noi in stare sa facem.

note to self: sa ma spal pe maini dupa ce am mancat seminte daca vreau sa "manuiesc" hamsterul. era s-o comita din nou azi :P

5 pareri:

WaLy spunea...

Si mie imi plac Nutline , dar nu stiu de ce pentru ca au miezul mic si coaja mare si mai sunt si scumpe , dar mie tot imi plac :))

Smiley_tgv spunea...

@waly: mie imi plac Nutline de floarea soarelui negre, nu alea pestrite (mare). Am avut o perioada in care mancam numai d-alea, insa mi-a trecut...

Terra spunea...

Arata bine ambalajul de la semintele acestea. Daca vad prin magazin, imi iau si eu.
:d

Anonim spunea...

Am incercat mai multe feluri de seminte, dar am fost dezamagit , asa ca eu voi consuma in continuare DJILI, nu am fost dezamagit de aceste seminte. Si daca nu stiti cei de la DJILI sunt primii care au introdus pe piata semintele fara sare , semintele bulgaresti. Va recomand sa le incercati!

Anonim spunea...

Asa este si eu sunt fan DJILI. Sunt deadreptul excelente. Au si o pagina www.djili.ro

Trimiteți un comentariu