Andăr mai ambărela ela ela e e e

Am preluat leapsa de la Florin. Ce ar trebui sa fac? pai din ce am inteles ar trebui sa pun poze cu umbrele si umbrelute si sa-mi expun gusturile in materie de umbrele. Zis si facut/googaluit. Si astfel am aflat ca exista siteuri de unde se pot cumpara umbrele si sunt puse pe categorii, nu asa, ca la magazin. Si da-i si cauta una, initial am avut de ales intre umbrele de ploaie, umbrele de terasa, de soare si mai erau vreo 2 categorii. Am ales "de ploaie", apoi am avut de ales: "pt femei" "pt copii" sau "pt barbati". Am verificat si am ales "pt barbati; apoi cica sa aleg in functie de marime: mici, medii sau mari. Alea mici sunt... mici si am ales categoria celor mari; pentru ca am mai avut umbrele mari si-mi plac. Alea gen baston. Si d-acolo mi-am ales una cu un maner cat mai neobisnuit. Ei p-aia mi-as fi cumparat-o.
In general eu nu prea folosesc umbrela, si nu ca as fi vreo fire gen "walking/dancing/singing in the rain" ci pentru ca nu are cum sa ma prinda vreo ploaie si sa ma ude serios.  A, si pentru ca e posibil s-o uit pe unde merg (s-a intamplat de cateva ori :D ). De ce zic ca nu are cum sa ma ude serios? Pai ies din casa si in 10 pasi sunt in masina (teoretic, caci practic mai fac cativa pentru a deschide poarta, apoi dupa ce ies, s-o inchid la loc) apoi cobor din masina, trec strada si sunt in scoala. Pot si s-o las pe partea cu scoala.Cat sa ploua sa nu pot sa ies din masina si s-o zbughesc la adapost? Plus ca mai e si complicat sa iesi din masina si sa deschizi umbrela, ca pana deschid umbrela deja ma ploua nitel si n-am facut nimic.  Si nici sa intri in masina cu umbrela in mana nu e prea usor, asa ca nu-mi iau niciodata umbrela dupa mine cand stiu ca merg cu masina.
Totusi  as opta pentru  urmatoareala umbrela :

1 pareri:

Anonim spunea...

Te am intrebat zilele trecute la ce scoala esti pentru ca vreau sa mut copilul la alta scoala , daca vrei sa bagi id ul asta andreeacarstean@yahoo.com sa stam de vorba despre subiectul asta mi ai fi de ajutor , ms.

Trimiteți un comentariu