For all INNA-haters!


Maine voi posta ceva pentru toti cei ce au ceva impotriva Innei. Nu voi incerca sa o apar, doar imi voi spune parerea despre ea (nu ca as fi cine stie ce analist media :P)
In primul rand va anunt ca noi voi face asa ceva :))))
Azi deja e maine :D
So Inna haters:
Nu inteleg de ce este fatuca asta atat de urata in ro? Ce a facut sa merite acest val de antipatie? pe bune acum? Pe siteurile de monden gen rimel.ro sau divercitycafe.ro raman blocat cand citesc commenturile de la articolele legate de ea. Toata, toata, toata lumea e experta in muzica, toti sunt cunoscatori fini ai acestei arte. Toti se pricep la fashion, toti stiu, toti acuza. Hooo, romanasilor, ca are cine sa ii dea in cap si Innei, nu trebuie sa ne apucam si noi.
Mai demult pe rimel.ro incercam sa explic cuiva ca inna nu e proasta, ca nu a stat fata in fata cu ea, ca nu i-a facut un test pentru a-i afla IQ-ul, ca toti zic, vai ce proasta e! Interviul deja celebru demonstreaza ca nu le are cu engleza, fata a recunoscut, a zis ca nu prea i-a placut cu scoala, imediat s-au trezit romanasii sa o faca proasta. Parerea mea: cu engleza ei varza, a reusit sa treaca frontierele, iar referitor la prostie, hai sa dea cu piatra ala care stie ca pe langa el nu miroase puternic a prostie! Si pana la urma ea trebuie sa fie desteapta? De asta se duce lumea la concertele ei? de asta se asculta piesele ei? NU! lumea se duce ca are piese bune si ca face show tipa , nu avem niste oameni despre care "stim" ca sunt destepti si ar trebui sa ne indoim de desteptaciunea lor? E ca si cum te-ai duce la o frizerita ce nu stie sa faca prajitri si ai numi-o proasta. E pe alt domeniu!
Asa, alt lucru de care se mai aude prin commenturi e ca ar fi curva/tarfa. Bai, sunt eu prost sau ce? Cate tabloide au vuit cu numeroasele/nesfarsitele aventuri amoroase ale ei? Nici unul... Si mai spun comentatorii ca vai tu, a ajuns unde e ca e cuplata cu nush ce manager important. Asa si? Ce or vrea? Sa se cupleze cu mine? Nu, fata este impreuna cu cineva din domeniul ei, si acel cineva o ajuta, care e faza? cine e impresarul Andreei Banica? Sotul. Daca si Inna se va casatori cu baiatul ala tot curva va ramane? cu singuranta ca da, in mintea unora ce nu inteleg asta.
Si altcevace se mai spune ar fi ca ea este doar papusica din fata, ca munca o fac baietii de la play and win. Bai oameni, e un proiect INNA! O mana de oameni stau tot timpul dupa fundul ei, sa arate bine, sa aibe melodii bune, sa aibe evenimente, sa participe la sedinte foto, nu e normal? Lady gaga ea da cu capu, ea centreaza, ea tipa gol? Nu! Are o echipa in spate, degeba le explic, Inna pentru ei e o papusica proasta... Si o mai zic din cand in cand pe aia cu pitzipoanca, ca se imbraca aiurea, ca machiaj mult. Da, si eu cred ca se imbraca aiurea uneori, prea stramt, prea scurt, insa probabil ca asa trebuie sa te imbraci, asa a fost sfatuita... O sa pun mai jos un clip cu Alessandra, Inna de azi, pentru a vedea cine a fost si cine a ajuns.


Asa, era o tipa normala, simpaticuta ce se vrea cantareata la tv, la Teo. Nu prea avea look, nu prea avea acel ceva care sa ii confere unicitate si strungareata... sa zicem mai bine fara :D.Daca ramanea asa, in cel mai bun caz ajunge dupa ani mult la nivelulor celorlate vedete. Deci din average girl a ajuns sa fie superstar si asta in cat timp? in 1 an! pai andreea banica se da cantareata cu vechime, ca a pus bazele industriei muzicale in ro cu trupele ei, ceea ce nu neg, insa pe afara nimic-nimicuta. Si faptul ca din ce e mai sus s-a ajuns la ce e mai jos se numeste evolutie; nu s-a mai multumit cu anonimatul, si-a luat fata echipa si a ajuns departe.


Ma bucur cand vad pe siteul ei clipuri si poze de pe la concertele de prin cluburile din strainatate. Stiu ca este fericita in sufletul ei ca in numai un an oameni ce nu au auzit niciodata de ea ii fredoneaza melodiile. Da, melodiile, nu melodia, ca multi ziceau ca va fi un one-hit-wonder si apoi nu vom mai auzi de ea, insa se tine bine, deocamdata, are mai multe piese indragite in strainatate: pai e Hot, aia de cica a ajuns si in billboard nush-ce-top, Love, Deja Vu, Amazing, o melodie de Craciun si mai nou 10 minutes. In mare parte sunt de acord cu ce a zis aici Delia, care a adus cateva argumente conform carora avem ceva de invatat de la ea.
Si numarul de vizualizari la clipurile ei sunt intr-adevar foarte mari pentru romania si spun un lucru. Asta la cele postate pe canalul oficial, ca mai sunt foooarte multe ce nu sunt oficiale si ajung la un numar de vizualizari destul de mare (ca cel de sus, cu 2mil400)
Bine, sunt sigur ca mereu vor fi cativa care vor avea ceva (justificat sau nu) impotriva ei.
Daca as fi in locul ei nici nu as canta in romania, nu as veni pe la nici o emisiune, consider ca aparitiile din strainatate ii sunt suficiente.
Deocamdata atat, voi mai reveni, daca va fi cazul!
Opinions are like assholes, everyone has one!

2 pareri:

cOokie spunea...

Foarte tare articolul ..si ai mare dreptate! .. asa e in Romania ..invidie si discriminare la maxiim ! :)

cOokie spunea...

Apropo...vrei sa facem schimb de link`uri ?:)

Trimiteți un comentariu