Am revenit!

De multe ori (foarte multe chiar) am zis ca o sa incep sa scriu iar pe blog. Am zis ca scriu de cand a cazut prima ninsoare, apoi am vrut sa postez cand era circul cu alegerile prezidentiale, apoi cand s-a aflat rezultatul acestora, apoi cand a nins a2a oara si cand era sa intru in sant cu masina, altadata am vrut sa scriu despre pustiul de pe drumurile inzapezite, lipsa copiilor, apoi a venit a 3a ninsoare, iar nu am scris nimic; am zis sa revin cu ceva "in forta" si filmuletul profa vs. politist parea ok, insa nu am facut-o, apoi as fi avut cateva replici la cateva articole ale bloggerilor "mari", si apoi ceva comentarii mai pe larg, insa nu am facut-o. Nu aici, insa in fiecare seara inainte de culcare (am eu un moment al meu: imi recapitulez cumva ziua ce tocmai se incheie, si incerc cumva sa asamblez planul pentru ziua urmatoare) m-am gandit ca ar fi fost frumos sa scriu pe blog despre asta si despre asta, si pe bune ca unoeri aveam idei bune :D. Insa pana cand nu se va inventa o tehnologie care sa ma ajute sa scriu pe blog din pat (stiu ca s-a inventat laptopul) si fara tastatura, doar cu puterea mintii, acele idei vor sta undeva unde se vor prafui si nimeni (poate nici macar eu) nu va mai sti de ele.
Si iata ca azi am revenit. Nu stiu ce m-a urnit, ce m-a facut sa vreau asta, insa imi place sa cred ca imaginea de mai sus. Da, sunt niste ghiocei ce au avut curajul sa apara la mine in gradina. Ii stiu de mult, ne vedem in fiecare an, niciodata niciunul dintre noi nu a lipsit de la intalnire. Nu reusesc sa ma opresc din mirare si uluire an de an. Cum pot sa rasara desi sunt inconjurati de zapada, cum niste plantute asa mici si firave au ajuns sa fie vestitori ai primaverii? Sunt alte plante mult mai "riguroase" ce asteapta caldura, insa astia micii se grabesc in fiecare an, si sunt primii an de an.
Sper ca in urmatoarele zile sa ma tin de treaba si sa scriu aici despre alegerile prezidentiale din ro, despre faza cu politistul si profa, despre ninsoare si copii si despre seriale; o lume ce m-a prins si acum deja sunt dependent. Raman fara seriale, cele care mi-au patruns in suflet sunt rand pe rand ucise de publicul care conteaza. Am decis ca urmatoarele postari sa fie insotite de o melodie mai mult sau mai putin "in tema" cu articolul. Incerc sa ma opresc acum.
Melodia de astazi:


I se pare cuiva cunoscuta? Astept commenturi :D

3 pareri:

AncaMaria spunea...

Dollhouse, fireste! 8-> nu vroiam sa se termine...:(

Sorina spunea...

Vai, ghiocei. Chiar ca adevarate minuni, avand in vedere zapada din acest an. A venit primavara!
Sa scrii mai des aici. Cand iti faci programul pentru ziua urmatoare si cand revizuiesti ce ai facut in cea prezenta, deschide calculatorul si scrie ce iti trece prin minte. Nu le lasa acolo. Uite, eu de exemplu, de asta mi-am facut blog. Vreau, peste ani, sa il rasfoiesc si sa imi amintesc exact tot ceea ce am gandit/simtit/patit in respectiva perioada, pentru ca vrem, nu vrem, uitam majoritatea lucrurilor care ni se intampla in viata.
Bine ai revenit >:D<!
Cat despre piesa, o stiu :D. A spus si AncaMaria mai sus. Nu am fost fana, dar mi-a parut rau ca s-a terminat. Urasc gusturile americanilor!

Gabriela Elena spunea...

Pentru ca m-ai anuntat ca a venit si la tine primavara, din ce am primit frumos, iti fac parte si tie! :)
http://www.youtube.com/watch?v=fzivTHH9Em8

Trimiteți un comentariu