“Heroes” - 3.22 (Turn and face the stranger): Review

titlu

Noah nu poate crede ca Sylar a fost ucis de catre Danko si se pune pe investigat.

Astfel afla ca acel cadavru nu este al lui Sylar, ci al lui James Martin, shapesfiterul (cand i-a extras "fierul" din cap, nu a inviat, apoi a analizat ADNul de pe fier). HRG banuie ca este implicat Danko, si ii intinde o capcana, care ii reuseste, si Danko se da de gol. Mi-a placut investigatia lui HRG si modul cum a pus tot cap la cap . Sylar vrea sa il distruga pe Noah, si incepe prin a-l desparti de ceea ce se vrea a fi o familie; se joaca cu noua abilitate si ii aduce actele de divort (ca fiind Sandra), apoi HRG da buzna peste adevarata Sandra si o ameninta cu pistolul; este potolit de apelul fiului sau, din care isi da seama ca este adevarata Sandra, nu Sylar.

crazy noah

Condus de Danko, Noah il ameninta pe unul dintre agenti, chiar il impusca pentru a-si dovedi convingerile, insa acesta nu invie, si asa planul lui se duce de rapa si fuge(sediul operatiunii conduse de Danko chiar se afla in asa aglomeratie- atunci cand Noah scapa de agenti). Cel banuit de HRG chiar era Sylar, care s-a abtinut sa nu invie, pentru a-i face showul lui Danko; pentru mai multa spectaculozitate a sangerat in plus; insa si-a revenit instant apoi. (Mi-a placut tupeul lui Syalr cand avea forma agentului si a mentionat de divort, a vrut sa il faca pe Noah sa traga, pentru a-l discredita si a-l exclude din operatiune).

sylar?

Hiro si Ando isi continua misiunea: aceea de a livra copilul tatalui. In incercarea lor sunt opriti de catre bebelus, care le opreste masina, apoi tirul care ii luase la ocazie. Pana cei doi eroi se prind ca trebuie sa inveseleasca bebelusul, sa n u il faca sa planga ca totul sa mearga normal. (In final reusesc.)

hiro

Ando, take the face!

Parkman vrea sa il infrunte pe Danko, sa il faca sa simta ceea ce a simtit el cand a murit Daphne, asa ca isi foloseste abilitatea si il face pe Vanator sa meraga la cineva apropiat (Alena), Acolo Matt ii vede pe cei doi impreuna, realizeaza ca Danko tine la Alena si o ameninta cu arma, dar nu o poate ucide; o duce la o confruntarea cu Danko. Aceasta Alena (cu accent rusesc, aproape ca seamana cu Alina) este doar o dama de companie, la care Danko tine cat de cat, si care a fost mintita, nu stia cine este si cu ce se ocupa. In aceasta confruntare Matt vede ca o solutie uciderea Alenei, insa nu este in stare sa o faca si arunca pistolul (oare ce a fost in capul lui? sinucidere?). Si este impuscat de Danko, insa apare Hiro (close one) care il ia pe Matt nevatamat si il duce la fiul sau (insa ma gandesc cum Hiro poate interactiona cu unele lucruri oprite in timp si cu oameni nu?)

danko

Suresh Jr. ajunge la fostul apartament, unde are noroc si proprietarul ii aduce cutii cu lucrari, hartii, insemnari ale tatalui, care mentioneaza un proiect guvernamental secret, oprit acum ceva vreme, la Coyote Sands.

sands

Acolo unde Peter si Angela sunt deja, aterizeaza si Claire cu Nathan, apoi vine si HRG (pe care il chemase Angela). Se pun pe sapat si descopera oase umane (un craniu cu o gaura de glonte), iar la intrebarea daca il cunostea (pe "craniu") Angela a spus ca ii cunostea pe toti si ar trebui sa sape in continuare.

Episodul poate fi downloadat de aici sau aici, sau il puteti viziona online aici (nu necesita download).

Pentru subtitrare o sa mai asteptam putin, o sa editez postul cand o sa apara.


0 pareri:

Trimiteți un comentariu