Yahoo Messenger: cum îţi poţi şterge singur ID-ul din lista cuiva

In primul rand: SURSA
Acest articol nu este scris de mine, eu sunt raspunzator doar de copy/paste. Il postez aici pentru cei care inca nu stiu.

Cu toţii avem în lista de Yahoo Messenger persoane care ne stresează. Fie te spamează cu link-uri, fie te bombardează cu diverse mass-uri mai mult sau mai puţin inteligente ori pur şi simplu unii vorbesc prea mult şi nu te lasă în pace când ai treabă. Cândva, în trecut, ai făcut greşeala de a-l lăsa să te adauge în lista lui, iar acum regreţi acest lucru şi ai dori să nu mai fii în lista lui. Nimic mai simplu.

Deny a Buddy

Există un mic program, numit Deny a Buddy. Unii probabil îl ştiu deja, nu este chiar o noutate. Constă într-un singur fişier pe care îl poţi descărca de aici. L-am scanat cu NOD32 şi a ieşit că este curat, aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji. Pentru a-l deschide nu trebuie decât să dai dublu click pe executabilul DaB3.exe.

3 paşi şi un click

Operaţiunea este foarte simplă. Trebuie să completezi 3 câmpuri de text. În primele două introduci ID-ul respectiv parola ta, iar în al treilea treci ID-ul celui de pe a cărui listă vrei să te autoelimini. Ambele ID-uri se trec fără domeniu (@yahoo.com).

Deny a Buddy

Interfata programului Deny a Buddy

Apoi apeşi butonul Action şi aştepţi câteva secunde. Când e gata, va fi afişat un text cursiv în partea de jos a ferestrei.

De ştiut

Dacă vrei ca respectivul să nu fie notificat de faptul că tu ţi-ai şters ID-ul din lista lui, trebuie să faci această operaţiune când nu este logat. Dacă este online, atunci va primi mesajul de notificare din imaginea de mai jos. Tot vei fi scos din lista lui, indiferent dacă este logat sau nu, doar că va fi atenţionat dacă este online.

Deny a Buddy

Mesajul pe care il primeste cel din lista caruia te stergi

Deny a Buddy nu este un program de ultimă oră, motiv pentru care nu am pretenţia că vin cu o noutate absolută. Mulţi îl ştiu, însă sunt convins că sunt şi mai mulţi cei care aud acum pentru prima oară. Acest articol este pentru cei din urmă.

Yahoo Messenger Deny a Buddyclick pentru o versiune mai mare



0 pareri:

Trimiteți un comentariu