I love to be entretained!

Incep cu ceea ce trebuie ;)


Prin acest post vrea sa felicit Prima Tv pentru emisiunile pe care le-a gazduit de-a lungul timpului, pentru curajul de incerca mereu lucruri inedite, pentru puterea de a experimenta.
Intr-adevar, acest post a adus ineditoul, noul, experimentul in Ro. Au fost cei care au adus Big Brother in Romania, un show de larga "circulatie". Carcotasii tot la prima sunt (nu mai au hazul din inceputuri), Tot felul de emisiuni tampitzele (gen schimb de mame, supernanny, curat murdar, viceversa, cireasa de pe tort si altele), apoi Copiii spun lucruri trasnite, Vrei sa fii miliardar? Adevarat sau nu, Tradati in dragoste (cu Ernest de la Big Brother)SOS salvati-mi casa!Te crezi mai destept decat un copil de clasaa 5a? alt show frumos a fost Star factory, castigat de Alex (parca) apoi Megastarurile... Reuniunea de clasa a Andreei Raicu, nu trebuie uitat nici Banc Show, cu cabral si Nadine.. incercarile de seriale cu Trasnitii din Nato, serialul ala cu vocile copiilor, serialul 17, deja de ceva vreme Mondenii si pe masura ce ma gandesc mai gasesc showuri ce au facut istorie... Istoria Prima TV.
Un mare plus primesc si pentru faptul ca nu s-au mondenizat, nu s-au tabloidizat, ca restul televiziunilor (vezi protv si antena1, la care stirile sportive sunt stiri mondene din sport)
Au stiu ce au de facut si au muncit, iar asta se vede in faptul ca au supravietuit pe "piata televiziunilor" si si-au pastrat "verticalitatea".
Insa le dau si o bulina neagra : faptul ca au "ucis-o" pe Teo din punct de veder al carierei profesionale.

si inchei astfel :

0 pareri:

Trimiteți un comentariu