Heroes 3.15 Trust and blood REVIEW

Avionul se prabuseste. Eroii sunt acum pe fuga.

Incep sa se formeze echipele: Hiro, Mohinder si Matt pornesc impreuna. Matt, in transa fiind si indrumat de Ubuntu, cauta niste carioci, deoarece are ceva de "desenat".

desenele lui Matt


Din desenele facute reiese ca Daphne este la locul prabusirii si ca va fi impuscata.Parkman incearca sa opreasca asta, desi rareori au reusit eroii sa modifice cursul evenimentelor aratate de desene.

Ando se alatura actiunii , ajutat de Daphne, care se duce in recunoastere, insa este impuscata de agenti. Parkman controleaza mintile agentilor si ii face sa se impuste intre ei.

Claire si unchiul Peter dau nas in nas cu tata Noah, pe care, cu greu, Claire reuseste sa il faca sa il lase pe Peter sa plece; urmand ca fata lu' tata sa fie trimisa acasa, departe de actiune (a 2a oara). Este "eliberata" de Daphne, apoi capturata din nou si trimisa acasa (a 3a oara).
Incep sa apara tensiuni intre Nathan si Killerul profesional, cand Nathan ii cere sa ii prinda in viata, desi datorita lui Claire s-a complicat totul, si au murit cativa agenti.
O alta echipa ce se contureaza este cea formata din Peter si Tracy, care se deghizeaza in agenti, pentru a-i intinde o capcana lui Nathan. Capcana celor doi esueaza lamentabil atunci cand Tracy (oare cat o sa il mai creada pe Nathan?) doreste sa-si salveze propria piele. Peter reuseste sa zboare, Tracy ramanand, din nou, captiva.

bscap025

Apoi aflam ca Noah putea trage cu usurinta in Peter, insa nu a facut-o si astfel i-a salvat viata de 2 ori in acelas episod. Peter nu mai are puterea initiala, acum poate imprumuta puterea cuiva prin atingere si poate "tine" cate o putere, pe rand. Nathan o suna pe Angella, pentru a se asigura ca daca Peter va trece pe la ea, o sa il anunte, insa Angella nu ii da un raspuns clar, spunandu-i ca el acum cauta asigurari, in caz ca planul lui va esua, si ca ales sa lucreze cu echipa presedintelui. Probabil ca vrea sa stea departe deoarece stie ca toti cei cu abilitati sunt cautati, inclusiv membrii familiei. Oare nu ar lupta Nathan impotriva propriei mame?

Tracy are parte de ceva replici remarcabile, pe care i le adreseaza lui Nathan, cand acesta motiveaza de ce face ce face.

Echipa de eroi evadati se reuneste, urmand sa faca un plan.

bscap027
Sylar inca isi cauta "radacinele" si decide sa il ia ostatic pe unul dintre agenti in casa familei Campbell. Cei doi ocupanti sunt luati ostatici, urmand a fi torturati pentru a scoate ceva de la agent. De ce ar spune ceva de mila celor doi cand el e "tintuit" in scaun? Sylar, ca un veritabil villain, reuseste sa il faca pe adolescentul cu probleme in familie "sa iasa la suprafata", adica sa isi foloseasca puterea; da, are si el o putere, aceea de emite microunde... cu care isi "fierbe" posibilul slavator (agentul Simmons) pentru a-l apara pe Sylar. Si astfel Sylar si-a facut primul prieten ;), desi nu o va recunoaste cateva episoade bune; se numara printre putinii oameni cu abilitati pe care Syalr ii lasa in viata.

Ajunsa (in sfarsit) acasa Claire primeste un sms care o tulbura (cand credeam ca s-a potolit...)

0 pareri:

Trimiteți un comentariu