Shrek Forever After 3D @ Cinema City

Am fost la fiiilm :D
Sambata seara am fost in Pitesti, la EuroMall sa vad Shrek Forever After 3D la Cinema City.
Trebuie neaparat sa spun ca mi-a placut! Nu stiu daca mi-a placut neaparat filmul cat seara cu totul.... Una e sa vezi un film in patul tau alta la cinema (stiu, nu am facut cine stie ce descoperire). De la sunet, la calitatea imaginii, la ecranul mare (vorba aia: cat casa) si sa nu mai spun de 3D. Am avut de ales intre Shrek-ul de la 20:00 care era in 3D, insa dublat; iar daca urasc ceva la desenele animate, asta urasc: dublarea vocilor! pai s-a chinuit Mike Meyers, Banderas, Murphy & Diaz ca sa aud eu chitaielile voice-overurilor romanesti lipsite de orice intonatie? Hell no! Nici nu vreau sa ma gandesc la ce traduceri tampitele ar fi facut la  Puss in Boots sau altele.
Nu cred ca are rost sa ma apuc sa povestesc despre ce e vorba in acest film (pentru asta pun trailerul dupa continuare), insa doream sa-mi exprim nemultumirea ca nu exista un cinema in DB :( Trebuie sa fac 60 km pana in Pitesti (pe autostrada, ce-i drept) pentru un film! De aceea se pirateaza filmele!
Inainte de film am mancat ceva de la SpringTime, nu, nu-mi plac aripile picante de la chefsi (KFC).
Legat de Cinema City-ul din EuroMall nu am prea multe de spus, decat cuvinte de lauda. Sala in care am fost era curata, cu scaune bune, fara cocalarime, fara telefoane ce suna in draci, fara miscari de spectatori in timpul filmului, o atitudine foarte civilizata! Am mai fost la film prin decembrie-ianuarie la Avatar 3D si la intrare au pus in niste cosuri postere de la filme si fiecare putea sa se serveasca. Atunci ne-am luat teapa, ca am zis ca luam cand plecam, si cand am plecat (dupa 00:00, mall-ul era inchis) ne-au scos pe undeva prin spate. Ei bine, sambata am cerut staff-ului postere si ne-au zis ca nu au, momentan, insa va vorbi cu managerul; si ghici ce? pana sa intram a veit managerul la noi si m-a luat cu el intr-o camaruta unde erau posterele. Mi-a zis ca imi da cu orice, numai cu filmele care ruleaza momentan nu. Si a inceput sa desfaca suluri de postere si sa-mi dea cate unul din fiecare, pana cand s-au strans o gramada si mi s-a facut rusine si i-am zis ca-mi ajung :D Tipul a fost foarte de treaba, nu ma asteptam sa fie asa de receptiv la mofturile clientilor (cu siguranta nu era obligat sa-mi dea mie postere). Pana sa inceapa filmul am mai vazut si niste trailere foarte bune la Megamind, The Sorcerer's Apprentice, Cats&Dogs si alte cateva.
Si am decis ca The Sorcerer's Apprentice e un MUST SEE, fie la cinema, fie acasa.
Si dupa ce s-a terminat Shrek ne-au scos tot prin spate, masinuta ma astepta cuminte in parcare si am decolat spre Targoviste(decolat e mult spus, nu am sarit de 150km/h)
Cam asta a fost sambata noaptea.
Trailer-ul promis dupa continuare.

2 pareri:

Castiel spunea...

tre sa il vad si eu :)

Smiley_tgv spunea...

@black angel:
neaparat :D

Trimiteți un comentariu