What I've done :D

Asa cum am zis ieri, in articolul de azi o sa va arat (prin poze) ce am mai facut zilele astea.

Nu sunt un fel de Grinch al Pastelui, iar mai jos aveti dovada - oua vopsite de mine, cu manutele mele (in manusi, fireste :P)
Apoi mai tin sa va zi ca de ceva zile am inceput sa colectionez (e cam aiurea folosit termenul) carti. Din alea de se dau cu ziar, sau invers, ziarul vine cu cartea. Pentru mine cartea aduce ziarul, ca eu d-aia iau "pachetul". Da, este vorba de ziarul Jurnalul National, care aduce cu sine in fiecare saptamana o carte din colectia Enciclopedia Universala Britannica, al carui volum a fost disponibil incepand cu 26 martie - vol 1 si 1 aprilie - vol 2. Am vazut ca din ce in ce mai multa lume cumpara cartile oferite de diverse ziare, si oita din mine nu a mai putut sta deoparte si s-a alaturat turmei .
Ei bine, nu regret, costa 14.9 lei un volum, sunt 16 in total, insa mi se pare o investitie ok, si cu siguranta pe viitor o sa mai cumpar si alte carti vandute cu ziare.
pese: daca citeste careva mai abilitat intr-ale blogspotului (blogger.com) sa-mi spuna si mie cum se poate pune "bariera " din aia cu "citeste mai mult dupa continuare". pls!

5 pareri:

Gabriela Elena spunea...

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!

Sorina spunea...

Paste fericit >:D<!

Smiley_tgv spunea...

@ gabriela elena si sorina: multumesc, fetelor :D
am pascut fericit :D

Gabriela Elena spunea...

Eu nu ti-am dorit sa pasti! :(

Eu ti-am dorit acea sarbatoare frumoasa a inimii recunoscatoare Aceluia care s-a jertfit pe cruce pentru pacatele noastre si apoi a inviat!

Spuneai pe blogul Sorinei:
"... nu, eu cred ca ne pasa, ca vrem, sa ne dorim sa ne patrunda acel spirit al pastelui, insa nu mai suntem capabili sa il valorificam…"

Daca vrei sa te patrunda acel spirit al sarbatorilor trebuie sa crezi, ca sa crezi trebuie sa citesti Biblia si sa o intelegi!
Este simplu! :)

Smiley_tgv spunea...

@Gabriela Elena
mi-am dat seama ca nu asta mi-ai dorit.
sa spunem ca nu sunt suficient de evoluat pentru a mai crede (inca).. ms de sfaturi :D

Trimiteți un comentariu