Barbatul adevarat...

Urmaresc si eu, ca multi altii cocalari.com. It's fun, insa nu de putine ori comentariile de acolo sunt de-a dreptul cretinoide, de aceea nu ma mai obosesc sa le citesc, ma rezu doar la imagini sau clip, dupa caz.

La articolul asta m-a surprins urmatorul comentariu:
Arzalar focu de gay. Asta face barbatii de ras.
Bine pe langa greseli (peste care trec, am zis ca unii din cei ce comenteaza sunt mai cocalari decat cei vizati) m-a surprins ce a zis (trecand si peste gay) Cica "Asta face barbatii de ras". Pai asta face barbatii de ras? Un pusti ce se simte bine in pielea lui si face ce ii place?? Pe cine deranjeaza? cu ce? Nu-ti convine ce vezi, pui pauza, apoi inchizi browserul si-i dai pace, insa nu, romanul atotstiitor se pune pe catalogat. Bine, ca l-a facut gay nu m-a deranjat (probabil ca si o fi, not my problem) Insa face barbatii de ras?? Tocmai asta ii face de ras?
Eu unul, ca barbat nu ma simt facut de ras de el ci de ceea ce o sa vedeti dupa continuare, luat tot de pe cocalari.com.
Atentie, clipul de mai jos contine scene de violenta. Inteleg ca fatuca l-a suparat pe mascul ca s-a dat si ea cocos, insa cand stii ca ai langa tine unul ca el si te astepti in orice moment sa ti-o iei, tu te dai mascula? Si baiatul daca vedea ca ea continua nu ar fi putut s-o potoleasca altfel? Oricat de "pe limba lui" s-ar fi putut: "- Fa, potoleste-te ca dau cu tine de pamant!" urmand ca dupa somatie daca tipa nu se potolea sa se intalneasca rapid cu pamantul, ca atunci stia sigur ce o asteapta si aia vrea.
Nici nu m-am obosit sa citesc sutele de comentarii la articolul cu clipul de mai jos.. n-are rost.
Asta face barbatii de ras. Vezi ca ai langa tine o tipa ce nu se controleaza si nu intelege ca initial ai lovit-o din greseala, apoi face din tantar armasar. O lasi in pace, nu te apuci sa maturi cu ea pe jos....




Vezi mai multe din Familie, casa, copii pe 220.ro




Sa mai zic ceva?
Da, later edit: sunculoasa de Jasmine (belly dancer autohton) sa ia un pix si o foaie si sa noteze (daca asa se invata un dans :|) cum se danseaza din buric, ca zdruncinarea suncilor si a sanilor e alta macare de peste. 
Mai jos e Rihanna, dupa o mica cearta cu prietenul....

0 pareri:

Trimiteți un comentariu