Un serial nou, pentru mine :P

Da, am descoperit un nou serial : Fringe (in link fringe pedia, aproape totul despre acest serial)

Nu stiu cat de bine l-as putea descrie acum, pe moment, deoarece abia acum il descopar. Pare foarte interesant, si un mare plus de la mine are pentru ca e cu lucruri paranormale/neobisnuite, insa carora li se da o explicatie cat de cat reala si ne face sa constientizam ca in aceasta lume sunt interese mult mai mari si noi, oamenii de rand, sunt cobaii celor ce testeaza tot felul de lucruri pe noi, fara ca noi macar sa banuim. Stiu ca e fictiune, insa tot imi place! Acum, cand Heroes e in pauza, House apare aproape cand vrea el, The Vampire Diaries/Supernatural mai au putin si isi termina sezonul, Fringe va fi noul serial pe care il voi savura in vreo 2-3 saptamani, cred (ca s=a ajuns doar pe la sezunul 2).
Multumesc mult celor de la vplay.ro (ca nu mai trebuie sa downloadez episoadele).

Ca fapt divers: azi mi-am curatat tastatura. Si nu la modul aspirat cu acea perie "speciala", nu. Am scos efectiv fiecare tasta si apoi am aspirat ce era intre ele si pe sub ele. Oau ce era pe acolo :))!
A... sfat: nu mancati covrigi la calculator :P (cum am facut eu). Acum nu prea mai merg ok tastele backspace si spatiu, adica trebuie sa apas pe ele ca la masina de scris :( Trebui sa le mai "asez" plus ca am incucat tastele de dupa 0 (randul de sus) am mai intai =/+ si apoi _/-. Trebui sa repar chestiile astea.
In perioada cand am inceput sa vad House MD imi tot cumparam covrigi din aia de Buzau, dar mai tari, mai crocanti (frimiturosi). Si acum cand vad un episod nou de House as manca covrigi d-aia. Sau invers, cand mananc covrigi ma gandesc ce ar merge acum un episod din House:P


Ati mai vazut ceva filme in ultima perioada? Mi-e dor de un film bun :D Astept sugestii....

5 pareri:

tgtrix spunea...

nu am mai vazut un film de haahha...anyway tu cate seriale ai vazut sau urmaresti? :)

Smiley_tgv spunea...

@tgtrix:
da, si eu as vrea sa vad un film BUN, ca eu la alea proaste am magnet :P
legat de seriale, am sa fac un post aparte, ca ma simt "provocat" si as vrea sa povestesc asta, voiam mai demult sa o fac, acum pare a fi momentul potrivit.

Sorina spunea...

Vai, in perioada asta descopar si eu tot felul de seriale, dar nu am timp de ele. Te urasc pentru asta :D!
Supernatural !

Smiley_tgv spunea...

@sorina:
cunosc senzatia, in preajma bacului as fi facut absolut ORICE numai sa nu invat :P ca apoi sa ma compatimesc: deh, nu am avut timp, ca am facut aia, aia si aia :)
lasa ca vine ea, vara si chiar tu ai pe blog faptul ca it wil all get better in time. stie leona lewis ce stie :P
Superntural right back at ya!

Andreea♥ spunea...

Fringe e unul din serialele mele preferate

Trimiteți un comentariu