Speachless

Nu credeam ca o sa postez vreodata un articol doar cu imagine/clip insa nu mai am nimic de spus dupa ce am vazut acest clip.
Sa ma apuc sa enumar cum femeile isi arunca bebelusii in toalete, cum tatii isi violeaza fiicele sau cum nepotii isi bat bunicii? Nu asta deja stim si vedem zilnic daca nu avem ce face pe la ora 17.
O sa ajungem sa invatam sa fim oameni de la animale, oricat de ciudat suna.


Oameni sau animale?

10 pareri:

fata din vis spunea...

stii care e diferenta intre oameni si animale? Ca animalele sunt sincere in sentimentele lor. Sunt afectuoase si mai responsabile decat oamenii. De asta iubesc animalele. Nu pentru cat de docile sunt ele, ci pentru sinceritatea si afectiunea lor, care trece uneori dincolo de moarte. Pentru inocenta din pivirile lor. Si pentru faptul ca, oricat de feroce ar fi unele animale salbatice, puii lor sunt dragalasi. Eu am o pisica birmaneza si de multe ori o vad ca pe un copil. Face parte din familia noastra, si e cel mai important membru. :)

WaLy spunea...

Animaleeeeeeeeeeeee frate suntem niste animale , cei care se simt!!!

WaLy spunea...

Mama...am vazut si video...am ramas mut fara cuvinte si nu pot sa-mi revin...asa ceva nu se poate e tot ce am de spus!!!
Sper sa nu te superi dar o sa postez si eu acest video si o sa pun si un link cu blogul tau.

Smiley_tgv spunea...

@fata din vis:
animalele nu stiu ce e aia minciuna. sunt pure in gandire si in tot ceea ce fac :)
@ waly
si eu am ramas la fel.. nu-mi venea sa cred.
am auzit mai demult o "poveste" cu o turma de elefanti ce nu si-a continuat traseul pentru ca unul cazuse intr-o groapa; si pana cel cazut nu a murit nici unul nu a mers mai departe, iar in acest timp au facut tot posibilul sa il salveze....

Smiley_tgv spunea...

@waly:
si nu, normal ca nu ma supar :D

Gabriela Elena spunea...

In comportamentul pisicilor exista acele miscari pe care le fac cu labutele, lasandu-se cand pe o labuta, cand pe cealalta. Este dovada ca pisica se simte in siguranta, se simte bine. De cele mai multe ori, atunci si "toarce". Si motanelul meu, Brucelee, face asa.
Ceea ce am vazut insa in acest video este altceva...
Pisica nu pleaca de acolo, incearca vizibil sa-i faca bine celeilalte, si faptul ca nu lasa pe nimeni sa se apropie, ca si cand ar apara-o...
In mod normal cand pisica toarce, aceste miscari repetate ale labutelor nu dureaza decat cateva minute. Aici ne spun ca doua ore a tot "masat-o" pe cealalta.
Impresionant!

Smiley_tgv spunea...

@gabriela elena:
stiu si eu acea miscare si mie imi inspira acelasi lucru, insa asta din clip chiar se straduieste, sarmana....
nu sunt "a cat person", insa aceasta m-a uimit:P

Sorina spunea...

Parca era si o vorba: mai bine un caine, decat un prieten. Eu sunt a dog person, asadar nu pot sa am decat reactia "awwwwww". :) Ai atins acolo un punct sensibil.

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Castiel spunea...

oamenii is prea prosti si rai ca sa invete de la animale!!!

Trimiteți un comentariu