I heart fridays

Da, imi plac vinerile. Stiu ca majoritatea iubeste ziua de fineri pentru ca este inceputul weekendului, insa eu am alte motive..
Dupa cum se stie, iubesc serialele, iar in aceasta perioada ziua de vineri vine cu 3 episoade noi din serialele mele favorite.
Astfel ,vinerea imi aduce o portie de Supernatural/The vampire Diaries/Flash Forward, mai ceva ca un 3 in 1 (mild, de la Nescafe).
Si uite asa in fiecare vineri, cum ajung la calculator, imi caut episoadele noi si floricelele incep sa pocneasca in cuptorul cu microunde. Faza mai naspa este ca nu gasesc subtitrari pentru episoadele noi, insa ma descurc si fara.
La capitolul "altele":  

~ V-am spus acum ceva articole ca eram in cautarea unui gen de buton read more; ei bine, multumita sfantului google am cautat si culmea: am si gasit butonul acela cu "read more"  sau citeste mai departe sau cum apare la mine: Aflati mai multe, asa ca de acum incolo, pentru a citi intregul articol va trebui sa dati click pe Aflati mai multe. Si am mai invatat cum sa imi schimb editorul cu care imi scriu textele pe blogger. Acum am undo, redo si altele, de care nu stiam pana acum. Multumesc bloggerajutor.blogspot.com !!! Trebuia pus un " "
~ Am mai stabilit niste link exchange-uri cu alte buddy- blogs, printre care andrew si denzel, care ma adaugasera la blogroll, fara sa ma anunte. Am luat legatura cu andrew si am "oficializat" exchange-ul :D
Cred ca mai sunt si alte bloguri pe care apar la blog roll, insa ar trebui sa ma anunte proprietarii, ca altfel mi-e destul de greu sa aflu.... si nu mi se pare fair ca eu sa apar acolo si ei la mine nu.
~ widget-ul ala cu  Vizitatorii sau live traffic feed este foarte interesant, acolo vad cine imi viziteaza blogul si mai ales de unde vine. Mai sunt si alte informatii ce nu prea ma intereseaza, ca sistemul lor de operare, browserul sau tara. Bine, pe mine ma arata ca fiind din Brasov, insa nu conteaza asa de mult.
~ Mi-am luat al treilea volum din Enciclopedia Britannica; am fost azi prin oras cu ceva treaba si mi-am adus aminte.... ar trebui sa imi setez vreo alarma pe telefom sau ceva, ca daca pierd un volum se duce de rapa intreaga colectie; sunt constient ca daca pierd un volum probabil il voi gasi la redactia ziarului, insa prea multe telefoane, prea multa bataie de cap cand as putea face un efort sa nu uit, nu?
~ ma bate un gand sa incerc o noua tema pentru blog, insa deocamdata mi-e lene sa imi salvez toate gadgeturile, in caz ca nu o sa fiu multumit de noua tema.
~ se termina vacanta.... back to school :(
~ a doua poza nu este facuta de mine, ci este fur luata de pe hi5ul unei colege (si-o recunoaste ea daca da pe aici), insa viorelele ei mi s-au parut super.
Pe final va las cu o melodie, insa nu va dezvalui nimic despre ea! Sigur o recunoasteti, sigur ati mai auzit-o, macar din reclama Dorna.
Deci, a cui este?

4 pareri:

Ploua cu Soare spunea...

Enya- Orinoco flower

Smiley_tgv spunea...

@ploua cu soare:
enya da, insa eu o stiu cu titlul de sail away ;))
de orinoco flower nu am auzit...

StarScream spunea...

Aww . Si tu te uiti la The Vampire Diaries >:D<

Andreea♥ spunea...

Tot vineri e si ziua mea preferate pt ca apar:The vampire diaries,Grey's Anatomy,Private Practice,The mentalist,Nikita,Bones,Fairly Legal si Royal Pains :)

Trimiteți un comentariu