O leapsa vizuala (@Darias)

Darias are o curiozitate:

Pentru ca seara de Craciun , nu inseamna neaparat cina in familie ci poate fi mai mult decat atat, poate fi o cina romantica  dans si iubire te rog sa mi spui  ca un fel de joc , ce simti cand vezi imaginea de mai jos.Da frau liber gandurilor si spune mi ce simti  inchide ochii si gandeste te , imagineaza ti ...ITI MULTUMESC FRUMOS!


Poate ca sunt eu prea de moda veche, insa pentru mine Craciunul inca e o chestie ce se simte si se traieste in sanul familiei. Insa am sa-i intru in joc si o sa scriu ce simt atunci cand am in fata aceasta imagine. In primul rand am observat ca e neclara, "in ceata", fapt ce ma duce cu gandul la vis, sau macar la o granita intre vis si realitate. Apoi mai vad cateva lumanarele, probabil pentru un cadru romatic si un singur pahar, aproape gol. Acum imi vine in minte momentul ala de oboseala maxima cand atipesti fara sa vrei, si faci eforturi sa deschizi ochii, insa acestia sunt grei si nu reusesti decat sa vezi printre gene ceva timp, pentru ca apoi sa te predai in fata somnului.

3 pareri:

Anonim spunea...

Craciun in familie , inteleg , tot asta inseamna si pentru mine , dar dupa ?Dupa , cand mergi cu iubita la somnic....Era un joc in care ti multumesc ca ai intrat .

Alin spunea...

Sarbatori fericite Smiley!!!

Smiley_tgv spunea...

@Darias
misiune indeplinita, da?
@florin pariuri2009: multumesc!

Trimiteți un comentariu