O carte = o speranţă! Donează o carte!

Campania de sprijin a copiilor din şcolile aflate în mediul rural din judeţul Dâmboviţa.

Târgovişte, decembrie 2010 - Între 9 şi 11 decembrie, orele 11:00-16:00, va avea loc la Casa Tineretului din Târgovişte (str. Tineretului nr.1, micro 6) strângerea de cărţi pentru copiii din şcolile aflate în mediul rural din judeţul Dâmboviţa. 

Această campanie socială este prima de acest fel ce se organizează în judeţul Dâmboviţa şi are ca scop promovarea cititului în rândul copiilor, pornind de la ideea că educaţia este foarte necesară întru dezvoltarea omului. 

Donaţiile nu constau în bani ci în cărţi pe care oricine doreşte să ajute le poate aduce de joi, 9 decembrie, până sâmbătă, 11 decembrie, între orele 11:00-16:00 la Casa Tineretului din Târgovişte. Se primesc orice fel de cărţi adresate copiilor de clasele I-VIII (basme, poveşti, povestiri, poezii, culegeri etc.).

Cu ocazia Crăciunului care se apropie cu paşi grăbiţi, un grup de studenţi din cadrul Universităţii Valahia, Specializarea Jurnalism (anul II), vă invită să faceţi împreună o faptă bună prin strângerea a cât mai multe cărţi dedicate copiilor. 

Pentru mai multe informaţii despre campanie, 
accesaţi http://doneazaocarte.blogspot.com

doneazaocarte@yahoo.com
Ioana Radu, Managing Director.


Preluat de la Terra de pe blog. Asadar, nu se cer bani ci carti  pentru copii de care noi ne putem lipsi. Personal, daca as cauta as gasi cateva carti pe care le-as dona, insa nu prea ma avantajeaza zilele in care se face colectarea.  

1 pareri:

Anonim spunea...

super tare campania de strangeri de carti pentru copii de la sate. Chiar ma bucur pentru cel care a conceput acest lucru. sper sa se stranga cat mai multe carti. :)

Trimiteți un comentariu