Back to Blogging!

Back to bussines!
In urma sondajului de aici: lumea(8 persoane) a hotarat ca viitoare tema pentru blogul meu Deskmess. A inceput sa imi placa mult si actuala tema, insa parca totusi as schimba-o. Si oricum imi place si mie deskmess. Bine, nu asa arata dezordinea de pe biroul meu lipseste Iphone-ul si ceaiul. Am o regula: fara cesti pe birou, de cand  am reusit sa vars o minunatie de 3in1 pe tot biroul. Asa ca de atunci fara pahare si cesti pe birou. Si nici cheia de la masina n-o tin pe birou; in orice caz nu cred ca ar trebui sa reflecte 100% realitatea. E doar o tema de blog. Pe tema actuala am reusit sa modific cat de cat in html headerul si alte nimicuri. La tema noua o sa schimb butoanele alea de sus dupa bunul meu plac si o sa-mi astern widgetele in dreapta, cat mai aproape de cum le aveam pe tema veche.  In procesul de rebranduire am pierdut blogroll-ul si trebuie sa spun ca mi-a fost dor sa-mi vad bloggerrii in ordinea actualizarii postarilor lor si trebuia sa caut prin istoricul browserului dupa ei/voi. Am gasit pana la urma  pe zelist cine are link catre mine si va fi restaurat blogrollul cat mai curand, insa ce ma fac cu cei ce nu aveau link catre mine? Ii gasesc eu pana la urma
Acestea fiind spuse ma apuc de lucru, caci instalarea temei pe blogger nu e un lucru chiar asa de greu, insa trebuie sa-l si personalizez, dupa gusturile mele.
Aaa, la o postare cu versurile de lunea asta Darias a incercat si ea un raspuns "la nimereala", intuind ca titlul respectivei melodii este The devil that you know. Raspuns gresit, draga Daria, varianta corecta este Lonely Ghosts. Ia asculta versurile:

3 pareri:

Anonim spunea...

imi blogul tau :X
e mult mai modern acum, as putea spune:)

Anonim spunea...

Imi place mult noul look al blogului.Arata fosrte bine si mi se pare ca ti se potriveste , chiar daca nu te cunosc personal .E mai aerisit si da o stare de confort.

Smiley_tgv spunea...

@mrclaudyu:
ms frumos :D
@darias: orice contine mess/dezordine in el mi se potriveste :)) Ma bucur ca iti place npua tema!

Trimiteți un comentariu