Fara telefon?

Am primit o leapsa de la MrClaudyu , prin care mi se cere sa-mi descriu relatia cu telefonul si mai ales daca pot rezista fara (bine, cred ca s-ar pune problema si cat timp...).
Cred ca trebuie sa spun ca nu fac parte din pustimea de azi, nascuta cu telefonul in brate; primul meu telefon a fost prin clasa a 9a sau a 10a, si era efectiv o caramida (fara sa exagerez prea mult). In orice caz pe vremea aia (trebuie neaparat sa scriu un post despre cat de batran sunt...) sa ai un telefon nu era asa accesibil, erau niste tarife de te durea capul (cartela connex go avea 0.40 $ pe minut in retea, parca). Si de atunci am tot schimbat la telefoane, facand cu fiecare un pas inainte, ba unul cu ecran color (o adevarata minune a tehnicii pe atunci), ba cu clapa, apoi cu sonerii polifonice (si de atunci nu mi-a mai sunat telefonul ca o instalatie de brad), si apoi marele pas: telefon cu camera foto (scapat in apa in prima saptamana, uscat dupa, no problem :D ), apoi cu sina/slide, apoi cu camera foto  de1.3 megapixeli, apoi 2 megapixeli si in curand un telefon cu touchscreen  si tastatura qwerty.
Fara telefon? Da, cred ca as putea 2-3 zile, insa cu siguranta nu ar fi o placere, ci mai degraba o pedeapsa.
Nu sunt genul care sa vorbeasca la telefon pana cade lat sau sa stau sa butonez la smsuri, insa simplul fapt ca il stiu la mine imi da un sentiment de siguranta, ca in caz ca cine stie ce mi se intampla pot suna pe cineva. Lectia asta am invatat-o cand am plecat pentru un drum scurt cu dacia si nu mi-am mai luat telefonul (dura o jumatate de ora, ce apeluri importante era sa pierd eu in jumatatea aia de ora?). Si cata nevoie de el as fi avut...
Pana acum nu m-am dat pe internet cu telefonul, nici macar facebook mobil (decat cu ocazia penei de curent). Insa am pus ochii pe unul pe care as vrea sa-l "calaresc" pe internet.
Momentan am un LG GD 330 (cel din dreapta, multumita lui MrClaudyu). In curand se vor implini 2 ani de cand il am si pot spune ca sunt mandru de felul cum arata. Cred ca e singurul telefon pe care l-am pastrat intr-o forma excelenta (nu stiu cum am reusit). Isi face bine treaba, insa as vrea altul asap.
Si am pus ochii pe un Cosmote Joy (aka Alcatel OT 806). Da stiu ca telefoanele Alcatel n-au o reputatie prea buna, insa this is it! Momentan (si in viitorul apropiat) nu pot cheltui mai multi bani pe un telefon (mai ales ca actualul nu are absolut nimic).
 Si ca sa concluzionez cumva, da, cred ca as putea trai fara telefonul mobil, insa cu siguranta nu as fi prea fericit.
Am sa-mi cumpar zilele astea telefonul vizat si o sa povestesc daca a fost o alegere buna sau nu.

5 pareri:

Bianca Tămaș spunea...

Felicitari. :)) Eu fara telefon chiar nu cred ca as rezista. Nu fac cine stie ce... vorbesc destul de mult, dar nu obsedant... imi place pur si simplu sa il stiu aproape, ca pot fi contactata oricand :-??

MrClaudyu spunea...

Vad ca multi opteaza pe telefoane cu taste QWERTY, ca mine de altfel. :)) Cu privire la optiunile mele, care crezi ca e mai bun :Nokia C3 sau Samsung ch@t ?

C.L.M. spunea...

Ehm, as rezista fara telefon :))

Smiley_tgv spunea...

@Bia: ms. dupa cum am zis, si mie imi da un sentiment de siguranta, insa cred ca as rezista cateva zile fara acea siguranta :P
@MrClaudyu
qwerty da, insa nu prea ma impac cu touchscreenul:P legat de dubiul tau nu prea stiu ce sa zic... pt mine depinde mult si de pret :D
@C.L.M.: si eu, nu ar trebuie sa fie prea greu...

Alin spunea...

Mi-ar fi greu fara telefon.Multe se leaga de el,banii,prietenii,etc

Trimiteți un comentariu