Mi-am luat aparat foto!

Acum ceva zile l-am vazut intr-o brosura online la Germanos. Am zis, neah... gasesc eu ce sa fac cu banii aia. Si azi am fost si l-am cumparat. Nu e vreo sofisticaraie, vreo performanta nemaipomenita, insa pentru mine e un salt caliativ imens, cam de la 2 megapixeli la 8. Imi place ca face o gramada de lucruri (nu, cartofi prajiti nu face, sau poate n-am descoperit eu inca), are diferite moduri de a fotografia, zoom. Bine, nici nu se compara cu ce faceam eu cu LG GD330-ul meu pana acum. Este vorba de un Nikon L21, cumparat cu 299 lei de la Germanos. Nu stiu sigur de ce am vrut sa-l iau, ca de obicei sunt mai... timid cu achizitiile astea "puternice". Inainte sa cumpar ceva citesc review-uri, pareri pe forumuri si fac tot felul de comparatii. Azi n-am mai facut asa, nu stiu de ce. Am zis ca merit un upgrade, pentru ca am fost destul de economicos (am reusit rara performanta de a ma intoarce cu ceva bani din vacanta) si cu ceva bani ramasi acasa, plus aia nesperati din concediu, ita ca mi-am permis sa ma rasfat.
Poate ca pentru unii nu e cine stie chestie, insa eu chiar imi doream o jucarie noua un aparat foto!

5 pareri:

Anonim spunea...

Eu de mai bine de un an mi-am dorit un aparat foto, si se pare ca mi l-am luat anul asta in februarie, cu o zi inainte sa merg in excursie. Am dat ceva mai putin pe el - 200 de lei, desi puteam sa imi iau unul cu 300, ceva mai bun, insa nu stiam cat o sa cheltuiesc in excursie. :|
In fine. M-am simit asa "mandru" cand mi l-am luat. Era un vis implinit. E OLYMPUS, si sunt multumit de el, chiar daca eu vroiam un Nikon sau Fuji.
Sa te bucuri de el. Sa faci poze cu el si sa ni le arati. :D

Smiley_tgv spunea...

@mrclaudyu:
cu siguranta o sa ma bucr de el si o sa fac poze frumoase :D
ms

Anonim spunea...

sa-l stapanesti sanatos, bro'

Alin spunea...

La cat mai multe poze!

Sweet Lemon spunea...

Seamana cu al meu,dar nu stiu sigur daca e acelasi :D. Eu il am de un an jumatate si a inceput sa-mi faca probleme destul de repede. Se tot blocheaza si trebuie sa-i scot bateriile ca sa isi revina:)). Dar sper ca tu nu o sa ai probleme :)

Trimiteți un comentariu