Am sa mor prost [1]

Cred ca e momentul sa recunosc faptul ca unele lucruri din jurul meu ma depasesc! Pur si simplu nu le pot intelege , nu le pot da un sens! Una dintre fobiile mele (mai in gluma, mai in serios) este frica de a muri prost. Si nu ma refer la faptul ca m-as incuia intr-o biblioteca si as absorbi toate informatiile pentru a sti  totul. Nu! Se intampla unele lucruri in jurul meu si zau ca uneori ma gandesc ca poate nu m-am nascut la timpul potrivit, nici macar la locul potrivit. Vad si observ tot felul de chestii pe care nu le pot intelege!
Cred ca o sa fac o serie de posturi pe care le voi incadra in aceasta categorie, caci da, sunt mai multe lucruri ce ma fac sa cred ca (totusi) o mor prost.
Incep astazi cu primul motiv.
Am sa mor prost, fara sa inteleg care e faza cu fumatul.
 Sincer acum!
Nu sunt vreo persoana din aia cu tigarile= sinucidere curata, cancer si tot felul de boli. Imi place sa cred ca sunt destul de puternic sa te las sa faci ce vrei cu corpul tau! Vrei cancer, fa-ti de cap!
Poate n-am inceput eu la varsta potrivita (13-15 ani, se pare), insa nu inteleg de ce fumeaza oamenii. Am inteles si aplicat procesul  "tehnologic". Sunt in stare sa aprind si sa fumez o tigara pana la capat. Am facut-o! Am incercat si am reusit (nu-i mare lucru...) Da, m-am jucat cu tigara, am tinut-o in diferite pozitii, am incercat sa fac norisori si cam atat... Adica inteleg:o tigara la prosteala, la misto, insa sa ajungi sa fumezi un pachet pe zi deja e o enigma pentru mine.
Nu am nici o chestie cu fetele ce fumeaza (am vazut ca unii considera ca o fata ce fumeaza isi pierde din feminintate and shit).
Zau daca n-am incercat sa devin un fumator (nu stiu sigur de ce...) Am fumat, una doua... trei si tot asa. Insa le-am fumat asa, sa incerc, sa "nu mor prost". Ei bine, tot am sa mor prost. Nu stiu, mai cool nu te face, dintii ingalbeniti si respiratia urata parca nu mai sunt asa la moda, diferite boli si moduri cumplite de a te chinui prin spitale poti sa capeti si altfel. Si hai ca inteleg o tigara la o cafea, o tigara "de socializare", insa de aici si pana la 20 pe zi... n-am idee! Am zis ca n-am luat eu de care trebuie si am incercat si d-alea mentolate si d-alea slim (de fete, pare-se). Same mistery!
Asadar trebuie sa accept ca unele chestii ma depasesc, ca nu le pot intelege...

3 pareri:

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere, chestia asta cu fumatul, pentru unii e asa de "Hai sa fim cool". Cel putin, pustanii, de cum aterizeaza in clasa 9, se si apuca de fumat. La mine in liceu, chestia asta se intampla in fiecare an. Pana atunci habar nu avea ce ii aia tigara, iar dupa incepeea liceului, toti elevii fumeaza, ce e la moda, cica.
Cred ca asta ar fi un motiv din altele 1000 sau chiar mai multe.
Astept urmatorul articol legat de asta. Primul e chiar interesant.

Anonim spunea...

mi se pare mai echitabil sa mori prost decat...asta. vad fete de CLASA A CINCEA, care o fac ca sa socializeze cu aia smecheri din ultimul an de gimnaziu sau si mai bine, liceeni foarte preocupati de scoala care fumeaza pe la colturi(cand faci 1-8 intr-o scoala cu liceu, inveti una-alta). macar sunt mandra ca in vizita la salina nu ma ardea gatul si nici nu tuseam in prostie, ba chiar ma simteam intr-un mediu healthy. si ca incheiere, imi place mult blogul!

Smiley_tgv spunea...

@curlycreature:
multumesc mult!

Trimiteți un comentariu