Nu comentez aiurea!

Pot spune ca de cand am acest blogulet (ba chiar mai inainte de asta) imi place sa spun/scriu strict ce si mai ales cand trebuie.
Am observat inca de la inceputuri ca pentru a avea un blog  vizitat si comentat trebuie sa vizitezi si sa comentezi si tu la randul tau. Toate bune si frumoase pana la un punct, cand am ajuns in aceeasi situatie penibila de pe hi5 de acum ceva ani gen "las comment daca returnezi" si astfel s-a ajuns la un troc, un schimb de comentarii, cum faceam schimb de abtipilduri si alte cartonase atunci cand eram mici.
Un lucru ce m-a cam dezavantajat (consider acum) caci la mine nu prea merge asta cu "ma comentezi- te comentez" din cateva motive simple (in mintea mea). Poti sa-mi lasi comentarii la articolele mele insa daca nu spun ceva e ca si cum nu le-ai fi lasat. Nu astept comentarii pupincuriste, nu ma astept nici sa ma musti de fund degeaba, insa cateva cuvinte legate cat sa imi dea de inteles ca ai apreciat ce am avut de zis sau ca ai o alta parere , sau ca pur si simplu ai ceva de zis.
La fel e si la mine, citesc multe bloguri, unele deosebite, interesante,  care mai de care mai tentante si imbietoare la lasat comentarii insa ma rezum la a spune ceva numai unde cred eu ca se merita si am ceva interesant de spus. De exemplu Gabriela Elena are niste articole superbe, pe care le citesc, le recitesc si recunosc faptul ca mi-e destul de greu sa spun ceva destept, la nivelul celor scrise de ea, asa ca de multe ori ma abtin (am eu o regula gen decat sa spun prostii mai bine tac). Pe de alta parte MrClaudyu are niste articole pe genul "jurnal" (sau cel putin eu asa le interpretez) si la multe dintre ele nu-mi pot baga bocancii in trairile lui. Stiu ca avand un blog in spatele caruia e imaginea ta, un blog citit si de cunoscuti, te mai infranezi si nu poti spune totul, asa ca nu prea pot analiza postarile lui, ca imi lipsesc cateva piese de puzzle. Ioana Radu  cred ca nu mai are acceasi tragere de inima.. sau timp... sau si-a mai schimbat prioritatile, caci nu mai regasesc la ea articolele de altadata la care era o placere sa las un comentariu. Sau poate ca mi-am setat eu asteptarile prea sus, e si ea om pana la urma. Inteleg deplin asta, daca cineva o poate face eu sunt ala. In ultima vreme comentez mai des pe blogul Grapefruitului , insa si aici sunt articole si articole. Imi place sa-i citesc articolele deorece are o viziune destul de obiectiva si girlie in acelasi timp. Si prin obiectiva vreau sa spun ca spune ce vede, analizeaza si transpune intr-un fel pe placul meu.
As putea sa continui asa cu fiecare din lista mea de bloguri (caci pentru mine nu e doar o lista de bloguri), caci  imi place sa cred ca citindu-i le sunt cumva aproape, ca am baut cafele si beri impreuna. Stiu cam de fiecare ce a mai facut, pe unde a mai hoinarit, de ce au au avut pofta in ultima vreme, ce i-a deranjat, ce le-a placut sau ce planuri de viitor au.
In perioada de absenta de pe aici am scris nenumarate articole in minte, vreau sa scriu despre aia, despre aialalta, am salvat o gramada de pagini la favorite pentru a le discuta si analiza pe blog; am "furat" o gramada de imagini de pe diferite conturi de tumblr pentru a le potrivi cumva cu viitoarele postari sau doar pentru amuzament si acum sunt si in dispozitia necesara pentru a scrie , asa ca tineti-va bine!

7 pareri:

Anonim spunea...

In primul rand mersi pentru ca m-ai amintit in articol. Sincer, nu ma asteptam. Thanx :)
In al doilea rand, cu privire la ideea de a comenta pe alte blog-uri, eu as putea spune: De comentat comentez doar cand am ceva de spus, adica cand cred ca parerea mea i-ar folosi sau ar fi curios/curioasa sa o citeasca sau cand nu ma pot abtine sa nu imi bag coada si eu pe acolo. >:)
Nu imi sta in fire sa scriu comment-uri fara nici un sens doar pentru a fi inca un comment in plus pe langa celelalte. E aiurea...
Chiar si dupa jumatate de an de cand am blog, inca am putine blog-uri care le citesc, si foarte putine la care apuc sa comentez. Uneori nu am ce sa spun, alteori nu am timp, si tot asa. Imi pare rau ca nu apuc sa le scriu tot timpul.

P.S. Sper sa scrii mai des! :D

Ioana Radu spunea...

Eu m-am lenevit, recunos :D
Faptul că mă plimb mai mult şi că găsesc o grămadă de alte lucruri de făcut, nu mă scuteşte din a scrie pe blog. Singura vinovată e lenea. Nici nu cred că o să scap de ea prea curând :">
Unul dintre hobby-urile preferate este lenevitul. Înainte nu eram aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine, am devenit mai nepăsătoare faţă de majoritatea lucrurilor din jur, nu mai sunt la fel de curioasă ca înainte şi nici măcar abonamentele la reviste nu le-am reînnoit.

Apropo de bookmarks-uri... şi la mine e cam la fel. Am un folder la favorite în care am pus toate link-urile cu subiecte de care vreau să mă leg în următoarele articole.

Smiley_tgv spunea...

@Ioana Radu: nu stiu daca e neaparat lene, ca si la mine: decat sa scriu nimicuri sau ceva decat sa fie scris mai bine nu mai scriu :P

Anonim spunea...

eu sunt mai sensibiloasă, aşa, de felul meu. poate puţin prea copilăroasă. mi-a plăcut că ai fost sincer, cu toţi bloggerii enumeraţi.

Anonim spunea...

Intrati va rog pe cel mai tare sv de cs din toate timpurile va rog nu ma lasati sa astept :) Connect 89.120.68.207:27015

Anonim spunea...

Intrati Va Rog Pe Cel Mao Tare Sv De Cs Din Toate Timpurile Connect 89.120.68.207:27015 Cei Cre Jucati Cs Trebuie Sa Intrati Sau Pe Numele Servarului Connect cs.csmania.ro Intrati;)

Anonim spunea...

Intrati Pe Bune Acm Cel Mai Tare Sv Din Lume De Cs 46.102.77.30:27019

Trimiteți un comentariu