Been there, done that!

Aseara (asta noapte) am profitat de Noaptea muzeelor. Mai vizitasem muzeele din targoviste, insa niciodata noaptea. Si nici nu vizitasem Turnul Chindiei pe timp de nopate . Aaa si am vazut si renovarile facute la Curtea Domneasca: keep it up! Am aflat cu ocazia asta si ca muzeul tiparului s-a mutat din locatia pe care o stiam eu.  La parterul muzeului de arta era nu stiu ce expozitie de arta chinezeasca.
Pe langa faptul ca dadeai cot in cot cu tot felul de cocalarese si masculii lor, pot spune ca mi-a placut experienta din acest an si sper ca la anul pe vremea asta sa mergem in Bucuresti, sa ma dau cot in cot cu cacalaresele si cocalarii de Bucuresti  :P
ps: o sa uploadez ceva poze cand le voi primi de pe la prieteni.

3 pareri:

Anonim spunea...

Am vrut, cat am vrut sa merg cu ai mei , insa era atat de multa lume peste tot, de n aveai loc , sau poate aveam loc insa era un aer incarcat si femeile astea trecute de prima tinerete agatate de bratul sotului cu burti multe , pe care zicese le vezi numai in astfel de situatii, cultura desigur,n am vrut sa zic altfel nicicum, asa ca am preferat sa fac altceva cu seara mea,poate cu alta ocazie.

andrei cismaru spunea...

salutare. Am vazut pe blogul lui Piticu ca ai putea sa ne ajuti cu niste indicatii despre cum se poate ajunge in "satul prunilor". ai putea sa`mi dai detalii pe mail la andrei@andreicismaru.ro ? merci :)

Anonim spunea...

Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Trimiteți un comentariu