Been there, done that!

Aseara (asta noapte) am profitat de Noaptea muzeelor. Mai vizitasem muzeele din targoviste, insa niciodata noaptea. Si nici nu vizitasem Turnul Chindiei pe timp de nopate . Aaa si am vazut si renovarile facute la Curtea Domneasca: keep it up! Am aflat cu ocazia asta si ca muzeul tiparului s-a mutat din locatia pe care o stiam eu.  La parterul muzeului de arta era nu stiu ce expozitie de arta chinezeasca.
Pe langa faptul ca dadeai cot in cot cu tot felul de cocalarese si masculii lor, pot spune ca mi-a placut experienta din acest an si sper ca la anul pe vremea asta sa mergem in Bucuresti, sa ma dau cot in cot cu cacalaresele si cocalarii de Bucuresti  :P
ps: o sa uploadez ceva poze cand le voi primi de pe la prieteni.

2 pareri:

Anonim spunea...

Am vrut, cat am vrut sa merg cu ai mei , insa era atat de multa lume peste tot, de n aveai loc , sau poate aveam loc insa era un aer incarcat si femeile astea trecute de prima tinerete agatate de bratul sotului cu burti multe , pe care zicese le vezi numai in astfel de situatii, cultura desigur,n am vrut sa zic altfel nicicum, asa ca am preferat sa fac altceva cu seara mea,poate cu alta ocazie.

andrei cismaru spunea...

salutare. Am vazut pe blogul lui Piticu ca ai putea sa ne ajuti cu niste indicatii despre cum se poate ajunge in "satul prunilor". ai putea sa`mi dai detalii pe mail la andrei@andreicismaru.ro ? merci :)

Trimiteți un comentariu