Cele mai ciudate 20 de legi sexuale din lume


În mod surprinzător, în topul statelor cu cele mai multe interdicţii stipulate în lege, pentru diverse activităţi sexuale, Statele Unite ale Americii sunt pe primul loc. În continuarea listei se află statele musulmane, unde nerespectarea cerinţelor islamice privind obiceiurile sexuale este pedepsită, deseori, cu moarte.
Iată cele mai ciudate 20 de legi sexuale din lume:
1. Dacă în credinţa islamică se spune că, dacă l-ai servit pe Allah în timpul vieţii, te aşteaptă 72 de virgine în Rai, există o insulă în vestul Oceanului Pacific unde dezvirginarea tinerelor femei este chiar un “job full-time”. Pe insula Guam, există bărbaţi care umblă din loc în loc şi dezvirginează fetele contracost, în condiţiile în care o fată virgină nu se poate căsători.
2. Pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii, este interzis prin lege folosirea creaturilor pe cale de dispariţie, cu excepţia insectelor, în decoruri sexuale private sau publice, în spectacole sau expoziţii care afişează relaţii sexuale între specii. “Insectofilii se pare că au fost mai eficienţi în procesul de lobby”, scrie Coed Magazine, care citează medicalinsurance.org.
3. În oraşul Tremonton, din statul american Utah, femeile nu au voie să facă sex într-o ambulanţă aflată în mişcare. Dacă este descoperită, femeia va fi judecată pentru comportament sexual neadecvat, iar numele ei va fi făcut public în ziarele locale. Pe de altă parte, bărbaţii descoperiţi într-o asemenea situaţie nu sunt puşi sub acuzaţie, iar numele lor nu este dezvăluit publicului.
4. În oraşul Romboch, din Virginia, este ilegal să începi o partidă de sex cu luminile aprinse.
5. În regiunea americană Nevada, sunt interzise contactele sexuale fără prezervativ.

6. Tot în Nevada, este interzis prin lege ca membrii forului legislativ local să poarte un costum în formă de penis în timpul şedinţelor oficiale.
7. O erecţie evidentă, văzută prin hainele unui bărbat, este interzisă prin lege în mai multe regiuni federale din SUA: Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington şi Wisconsin.
8. Bărbaţii care miros a ceapă, usturoi sau sardine nu au voie să facă sex cu soţiilor lor, în localitatea Alexandria, din Minnesota (SUA). Dacă soţia solicită, bărbatul este obligat prin lege să se spele pe dinţi.
9. Tot în Minnesota, este ilegal pentru bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu un peşte viu. Pentru femei nu este specificată această interdicţie.
10. O decizie a forului legislativ din oraşul Newcastle, regiunea Wyoming, interzice întreţinerea relaţiilor sexuale în interiorul spaţiilor frigorifice unde sunt ţinute cărnurile în magazine alimentare de tip supermarket.
11. În hotelurile din localitatea Sioux Falls, din South Dakota, fiecare cameră trebuie să aibă două paturi, situate la cel puţin un metru şi jumătate distanţă între ele. De asemenea, întreţinerea relaţiilor sexuale în spaţiul dintre cele două paturi este strict interzis. Aceste condiţii sunt aplicabile numai pentru cuplurile care închiriază camerele pentru o singură noapte.
12. În statul federal american Washington, există o lege care interzice, în mod expres, relaţiile sexuale cu o persoană virgină, în orice fel de circumstanţe, chiar şi în noaptea nunţii.
13. În oraşul Cali, din Columbia (America de Sud), femeile au voie să facă dragoste numai cu soţii lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeaşi încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriţi.
14. În oraşul bolivian Santa Cruz, este ilegal ca un bărbat să facă sex cu o femeie şi cu fiica acesteia, în cadrul aceleiaşi partide sexuale.

15. Legea islamică interzice musulmanilor să se uite la organele genitale al cadavrelor. Părţile sexuale ale celor decedaţi trebuie să fie, în permanenţă, acoperite cu o cărămidă sau cu o bucată de lemn.
16. În Bahrain, stat din Orientul Mijlociu, un medic ginecolog bărbat are voie să consulte organele genitale ale pacientei, dar este strict interzis să privească direct femeia în timpul consulaţiei. Medicul are voie să vadă numai reflexia ei într-o oglindă.
17. În oraşul chinez Hong Kong, o soţie înşelată are dreptul să-şi ucidă soţul adulterin, dar folosindu-se doar pe propriile mâini. Pe de altă parte, amanta sau amantul soţului poate fi ucis prin orice modalitate.
18. În majoritatea ţărilor din Orientul Mijlociu există o lege islamică ce sună astfel: “după întreţinerea relaţiilor sexuale cu un miel, este păcat de moarte să-i mănânci carnea”.

19. În Liban, este stipulat prin lege că bărbaţii au voie să aibă relaţii sexuale cu animalele, cu condiţia ca acestea să fie femele. Sexul cu masculii din rândul animalelor este pedepsit cu moartea.
20. Pedeapsa pentru masturbare în Indonezia este decapitarea.

2 pareri:

Alexandru spunea...

Super ciudat! Reguli stupide din punctul meu de vedere :D. Oricum artricolul este cool ;).

cOokie spunea...

Cool *LOL*

Trimiteți un comentariu