Just another day

Cam asa ar trebui sa arat eu zilele astea, daca as fi  un catelus simpatic, insa cum nu sunt, nu arat chiar asa, insa pastrati doar ochelarii, cu rame dreptunghiulare, nu ovale.
Muncesc zilele astea la afurisitele astea de planificari si camera mea e un dezastru: manuale pe pat, auxiliare pe jos, fise, fisulite, pagini din tot felul de documente, ca sa nu mai zic de desktopul pc-ului, ce e si ametit in ultimul hal, astfel incat habra nu am daca vreau sa vad un anume document si trebuie sa le iau la rand. Si cum toate astea nu erau suficiente, monstruletii de la scoala incep sa-si merite numele, abia astept (mai ceva ca ei) sa se faca ora 12 si sa plec acasa. Cred ca daca mai mai intreaba si maine in timpul primei ore "Cate ore mai avem?" o sa cedez nervos. Serios vorbind, nu sunt departe...Certuri in clasa, batai/harjoneli cu alti copii in pauza si neatenti in timpul orelor: combinatia perfecta. Si astazi cireasa de pe tort: furtul unui stilou, mintit ca nu l-a furat el, desi il banuiam, ca si anul trecut a mai fost prins cu acest obicei. Ca sa evit o scena am jucat cartea increderii: "Sigur nu l-ai luat tu? Sigur nu l-ai incurcat cu al tau?" Cica nu. Apoi a venit azi o bunica cu ganduri detective si glont la penarul lui m-am dus i-am gasit obiectul "crimei". Si da-i cu morala si da-i cu  "maine cu parintii la scoala". Apoi m-am gandit ca .. la ce dracu' sa-i chem? Sa le spun ca baiatu' a furat un stilou? Poate isi iau liber de la serviciu pentru un fleac, desi cu siguranta nu-i va anunta. Si astazi in dezordinea de hartii pun mana si pe fisa cu datele tuturor si-i sun tatal. Normal ca nu-i spusese; tatal normal ca nu a fost mandru si a promis masuri.
Si tot monstruletii mei dau o noua definitie chiulului inca din clasa a IIa. O fetita ieri catre mine: "Nu vin maine la scoala" eu: "De ce?" ea: "Sunt racita!" Cu greu m-am abtinut sa nu ma bufneasca rasul, insa i-am explicat ca deocamdata nu e racita si ca trebuie sa vina la scoala(odata si odata tot am sa raman fara motive). 
Luandu-ma pe mine exemplu: generala si liceu cu note bune spre foarte bune, facultate: aprox 700 lei/luna, altcineva de varsta mea, care a trecut cu chiu cu vai liceul, fara bac... invarte masini second hand si ia cate 3-4 sute de euro la masina. De ce sa-i mai frec eu cu scoala, cand este lucru bine demonstrat ca se poate si fara, ba chiar mai mult, cu toata scoala vine altul si-ti ia postul pe pile si nimeni nu ridica un deget daca esti al nimanui (nu ai pile). Mi-e greu sa mai gandesc optimist, sa sper ca va veni o vreme cand.... 
Iar acum, dupa o zi lunga de lucru (prin care am trecut cu un pahar de ness cu cola si cu un 3in1) voi incheia ziua cu primul episod al sezonului 7 din House , urmat probabil de unul de Weeds (6.05). Si cum n-am reusit sa termin chiar tot si maine ma asteapta o zi asemanatoare.
Aa, cu toate ca am stat cu nasul in hartogaraie toata ziua am mai aruncat cate-un ochi si pe blogurile voastre, insa rar am mai lasat cate-un comment.
Noapte buna tuturor!

3 pareri:

karen spunea...

hello!fara sa vreau am intrat pe bloggul tau ....bine de fapt vroiam sa dau pe comment-ul de pe rimel....Surpriza: esti invatator :)te invidiez :p.A fost tare faza cu fetita "maine nu vin ca sunt racita";))

cOokie jar spunea...

Hey .. nu ai idee ce s`a intamplat cu site`ul glossymagazine ?

Smiley_tgv spunea...

@cookie jar:
nu, habar nu am, insa si eu ma intreb de ceva zile ce s-a intamplat cu ea/cu siteul...

Trimiteți un comentariu