Cd gratis: Vali Sterian


Facand curat pe birou (in, pe si pe langa) am dat peste (printre muuulte alte prostii) de cd-ul primit impreuna cu ziarul Jurnalul National din colectia "Muzica de colectie", mai exact volumul 66. Si cum habar nu am cine e nenea asta (mi-a explicat tata ca era un fel de Timberlake al anilor 70-80). Eu habar nu am cine e, insa m-am gandit sa postez pe blog, ca poate-l vrea cineva (cu toate ca e foarte greu de crezut ca cineva care stie de Vali Sterian sa-mi citeasca blogul ).  Imi place foarte mult  interiorul, cu scrisul ala de mana, cu taieturi, cu incercuirile alea, cu sagetile, cu evidentiatorul verde... anii aparitiei pentru fiecare piesa cat si cateva indicatii scrise cu negru. o idee foarte originala, nu? Ca sa nu mai deviez aiurea:
Donez cd cu Vali Sterian (Jurnalul National ~ Editie de colectie).
Il vrea cineva?
Later edit: traiasca wikipedia! Uite cine a fost nenea asta!

6 pareri:

Unknown spunea...

cand am vazut articolul tau am intrebat-o imediat pe mama daca a auzit de Vali Sterian. Mi-a spus ca a auzit, dar vag. Nu stia exact despre cine era vorba, dar numele ii este cunoscut.

Am citit si eu despre el, interesanta cariera.
Uneori e bine sa mai faci curatenie, mai gasesti lucruri vechi, dar poate de valoare:D

Anonim spunea...

Vali Sterian a aparut imediat dupa revolutia din '89 si canta un cantec
Doamne, vino doamne
Sa vezi ce a mai ramas din oameni...
Este un cantaret de muzica folk si a murit demult , la scurta vreme dupa revolutie.
Numai cine ascukta muzica folk mai stie de el , adica cine are ceva cultura muzicala , nu cei care asculta manele, srry pt cine se simte vizat.

Smiley_tgv spunea...

@BallykissAngel
Curatenie pe birou mai rarut, doar atunci cand nu mai stiu ce si pe unde am:D
@Darias
pe wikipedia zice ca a aparut mai devreme. stiu acel cantec. Si tot pe wikipedia zice a murit in 2000 si ca a facut pe langa folk si rock.Si nu ,nu ma simt vizat, nu am nici o manea in pc si nu ascult de felul meu manele.

Anonim spunea...

Eu iti spun cum l au perceput oamenii , inainte de revolutie nu prea se stia de el , nici nu era voie si in cateva ore de emisie ce sa asculti ,iti spun asta pentru ca ascult de mult folk si rock , nu prea stiu ce scrie pe wikipedia, eu iti spun ce am trait, ca s a lansat el inainte de 89 e normal , insa dupa 89 a atins apogeul, a cantat o scurta perioada dupa revolutie , pentru ca din cate stiu parca a avut cancer si nu a mai aparut decat scurt timp, iar referitor la manele , nu era un mesaj pentru tine ci pentru oricine s ar fi simtit vizat:P

Elena spunea...

hello,

eram in cautare de cd-ul lui Vali Sterian si nu-i chiar asa de usor de gasit...asa am dat de pagina ta, nu stiu daca oferta mai e valabila, dar ma intereseaza foarte mult cd-ul. Stiu ca a trecut mult timp de cand ai postat anuntul, insa incercarea moarte n-are: mai e valabila oferta?
Daca da, poti sa ma contactezi la adresa: elenastoica27@yahoo.com si poate vorbim si de un pret :)

thanks in advance!

Elena

Anonim spunea...

www.ValeriuSterian.com pt voi toti,

Dan

Trimiteți un comentariu