Back to school :(

Da, de maine incepe IAR scoala. E o zi numai buna de inceput scoala. Culmea, scoala incepe lunea si mai e si 13 (nu ca m-ar afecta in vreun fel). 
Si culmea tupeului: se termina pe 18 iunie, dupa 35 sapatamni de scoala. Deci incepe pe 13.09 si se termina pe 18.06, cu 5 zile in plus :( Plus ca sunt niste vacante destul de aiurea puse.
Au astia noroc ca nu ma pricep (suficient) si la altceva, ca altfel.. drug dealer ma faceam :D
A se observa cat de variata este oferta de ghiozdanele anul asta. Mai simplu ca niciodata: baiat -Ben 10, fata - Hannah Montana. O sa am o clasa plina de beni teni si hane montane :| Sper sa nu si sa mai gaseasca si ei si cu Spider man si cu Barbie, asa, pentru diversitate.
Orice as spune, pana la urma trebuie sa recunosc ca am emotii (ca in fiecare an) si ca pe o parte astept sa inceapa scoala si sa-mi revad monstruletii. Mi-e teama de acum ca primele 2 saptamani le voi petrece reamintindu-le alfabetul si cifrele si incercand sa-i fac sa-i accepte pe cei noi (repetentii). 

3 pareri:

Ploua cu Soare spunea...

Cum a fost prima zi de scoala? Ai primit flori? Nu te mai plange ca lucrezi cu 5 zile in plus, pt ca te mananca de viu cei din sistemul privat. Zi mersi ca nu lucrezi fiecare sambata si de sarbatorile legale, neprimind nici un ban in plus. Bucura-te de meseria ta, pentru ca e frumoasa

Smiley_tgv spunea...

@ploua cu soare:

A fost frumos, da, a fost si un buchet de flori.
Este o meserie frumoasa, insa nerasplatita pe drept.

Ploua cu Soare spunea...

macar ai lucruri frumoase de povestit. si chiar daca te vei intalni cu unele persoane care vor face glume pe seama salariului tau(se mai gasesc si dintr-astia) tu stii prea bine ca faci ceea ce iti place si ca ai o meserie mai mult decat respectata.

Trimiteți un comentariu