Bubu bit my finger!

Exact ca in cel mai vizionat clip de pe youtube, ala cu Charley si Harry. Numai ca Bubu al meu nu radea asa smechereste dupa muscatura si eu nu am avut timp sa fac aaa, oooo, auch.. si plus ca that didn't really hurt; doar ca mi-a curs sange o perioada buna de timp.
De fapt la noi eu am fost de vina, recunosc. V-am mai spus ca am un obicei tampit (recunosc) de a-i speria dimineata cand dorm ca valizele in gara dupa o noapte de jogging pe roata. Si cum Bubitza e graviduta, nu prea ma risc s-o bruschez, ca nu se stie... si singurul canditat viabil ramane Bubu. Numai ca in acea dimineata el era in galetusa lui (poveste mai lunga, varianta scurta: The bitch aka Buba a daramat despartitoarea dintre ei si l-am cam jumulit pe micut; si acum e la "mititica" pentru a se evita viitoarele astfel de accidente.)si nu stiu ce scormonea rapid intr-un colt (e o galetusa mai mare, patrata, ca doar nu il puneam intr-o d-aia mica si rotunda) si atunci m-am gasit si eu sa-l "intampin", numai ca acum s-a speriat mai rau ca de obicei si m-a piscat de deget. Nu m-am suparat pe el, si am luat toata poveste ca pe o razbunare pe care o meritam, insa acum sunt mai precaut cand il trezesc. Deocamdata Buba e "indisponibila" ca s-a umflat ca o gogosica si pana duminica cred ca o sa umple acvariul de bubici mici, asa ca l-am scos pe Bubu la o sedinta foto cu un biscuite, sau altfel spus l-am scos la un biscuite. Biscuitii astia (cunoscuti ca si biscuiti populari) sunt printre preferatii lui; am incercat si cu niste batoane mai hamstericesti, niste bobite... insa parca tot pe asta il savureaza mai cu foc. Biscuitele are o forma mai dreptunghiulara si dupa cum se poate vedea in poza, in timpul sedintei foto Bubu l-a cam injumatatit. In a 2a poza am vrut sa subliniez ca seamana cu un Godzilla mai hamserish.. nu?

3 pareri:

Ioana Radu spunea...

De unde sa incep? :))
Distractiv mod de a povesti intamplarile dar am votat "extraordinar". Toate intamplarile astea ma fac sa ma gandesc la micul meu.
Smiley, de ce esti rau si ii trezesti dimineata? :-w
Superi Bubii si nu e frumos.
Vezi ca ne suparam.

P.S.: poza a doua i-am aratat-o si mamei (devreme, pe Facebook).
:D
Mi-a zis: "Edi al tau nu e in stare sa ia biscuitele asa. L-ai invatat prea puturos."
Indeed :))

Smiley_tgv spunea...

@Terra
sa spunem ca e un fel de "revansa" pentru alergatura din timpul noptii pe roata .
Nici Bubu al meu nu e cine stie ce de el, insa cu biscuitele ala chiar s-a luptat.

Anonim spunea...

Interesant post dsespre soareci :))) :P Mi-e frica de ei de mor. Stiu...nu-s soareci, eram eu rau :D
Brrr!!!

Poate-o suna gay dar in schimb eu am pisicutze :)))))))

Trimiteți un comentariu