Heroes, s III, ep 8 Villans


(acesta se doreste a fi un rezumat al episodului 8 din seria III, al serialului HEROES)
as putea sa ma rezum la wooooow, dar nu o fac :D
Eu chiar asteptam un episod cu niste raspunsuri, care intr-adevar au fost pe masura asteptarii mele. Sincer, nu prea ma interesa povestea mamei biologice a lui Claire, "the speshal one", insa e ok ca se vede cat de aproape au fost una de alta, fara sa stie si de cate se puteau scuti subit, daca se stia adevarul de atunci...

Apoi the Petrellis as a big happy family, (mai stiu eu un sot de “spala” creiereul sotiei mai des decat propriile sosete ;)) ) asa cum a zis mama lor, Arthur a fost un om maret, un vizionar, dar undeva, pe drumul asta si-a pierdut sufletul!!! Astfel incat sa isi omoare propriul fiu, pentru “greater good” (yak)
Nici mamica nici taticu nu stiu de fiul lor, Gabriel? sau stie taticu si i-a dat delete din mintea mamei? Dar totusi, l-a “aruncat ” in lume, asa, for no reason? De accidentul sotiei lui Nathan, si cum a supravietuit acesta, stiam deja, insa nu stiam de “moartea” tatalui.
Nu mi-a placut de Angela episodul asta! A fost pur si simplu carpa de sters pe jos a lui Arthur (I want the bitch back!), noroc cu nenea Linderman, care mai are ceva suflet…
Insa nici Angela nu se lasa mai prejos, folosind o reteta speciala pentru sotul ei, si folosindu-se de haitian. A, si sa-l omoare careva pe haitian, ca ne strica showul (glumesc), e un fel de neutralizer, (holy ground cum era la nemuritori :P) care ne face sa vedem oamenii din spatele puterilor, ceea ce e destul de nice!

Noah&Elle&Gabriel (a.k.a. Sylar) nu ii intelg deloc gandirea lui Noah, adica se dau niste ordine si noi le urmam, nu le comentam (ordinele se discuta, nu se executa :D, sau invers, la alegere). Ei au creat ucigasul, e clar ca Elle il salvase, insa “gustarica” oferita l-a schimbat, l-a marcat! si nenea Noah cum incalca el ordine si o creste el pe Claire? ipocrizie…
aa, si Elle si Sylar s-au mai intalnit de 2 ori dupa ce l-a salvat:1 odata in locuinta lui Isaac Mendez, unde era Suresh jr, nu mai stiu exact, dar stiu ca il trosneste Elle printr-un geam si 2 cand vrea sa ii ia puterile, la lvl 5 si Elle elibereaza prizonierii!
deci se cunosc!

ma intriga un lucru, oare episodul asta (flashback-urile, fara intro-ul cu Hiro) a fost facut pentru a fi difuzat mai demult? greva aia!!!
in orice caz, e binevenit un episod cu ceva lamuriri!
am uitat ceva?
aa, da, care e faza cu numele fostului agent ce il cauta pe “iron man”, defapt, “iron arm” ? scofield… e un nume chiar asa popular la americani?
ok, that’s it! sper ca nu am uitat ceva, astept urmatorul episod!

0 pareri:

Trimiteți un comentariu