The one that got away :|

Poate vine ca o nouate, poate ca nu, insa: citesc foarte multe bloguri de monden si muzica. Mondenul ala mai curatel, nu acela cu  fetele facute vedete prin patul lui Vraciu (mai nou Pepe) sau cu blonda lu' Bote si alte oratanii date pe la televizor din diferite motive.
Whatever, ca sa nu ma lungesc prea mult, am aflat de pe unul din ele ca urmatorul single (al 7 lea parca) de pe albumul Teenage Dream a lui Katy Perry va fi "The one that got away". Nimic neobisnuit pana acum, ca pe blogurile de muzica sunt postate astfel de stiri mai mereu, insa stiind ca toate  piesele lui Katy de pe albumul actual au urcat toate pana pe locul 1 in Billboard si s-au lasat date jos foarte greu am zis sa vad  daca si viitorul single ar avea potential. Nu ca as avea cine stie ce capabilitati de "tata omida", insa au fost cateva piese pe care le-am indragit de la prima ascultare si au urcat in topuri si altele care nu mi-au placut si s-a dovedit ca am cam avut dreptate.
Trecand la piesa asta, i-am dat un play. Suna a Katy, nu prea as vedea pe altcineva sa cante aceasta piesa, are acel ceva specific lui Katy.
Apoi pasul 2: versurile; caci dupa cum am mai zis eu simt muzica prin versuri. Ador melodiile cu un mesaj fie el cat de mic, insa am observat ca imi plac si alea cu bum-bum, iar daca se gaseste o combinatie buna intre bum-bum si versuri cu atat mai bine.
The one that got away
Cel/cea care ne-a scapat = cred ca fiecare avem pe acel cineva cu care nu am apucat sa exploram totul, sa incercam mai mult, sau la care am renuntat poate prea usor. Despre asta vorbeste cantecul, despre acea persoana pentru care nu am facut mai mult, pentru care am fi putut ierta, uita si trece mai departe si totusi, nu am facut-o. Poate ca intr-o alta viata am fi fost inca impreuna, poate ca daca tu sau el/ea ati fi putut trece mai departe, totul ar fi fost diferit astazi. V-ati imaginat vreodata viata diferit? Ce s-ar fi putut intampla daca atunci, in acea anume situatie ati fi luat alta decizie? Cred ca toti avem cel putin o alegere facuta in trecut pe care am vrea sa o modificam... una cat de mica, insa tot trebuie sa fie. Uite d-aia nu am putut eu fredona cu inima liber melodia de la Dj Project - Regrete....

4 pareri:

Anonim spunea...

Cred ca e o alegere buna pentru urmatorul single. Eu ma asteptam ca urmatorul sa fie hummingbird heartbeat, dar e bun si asta. :D

Mimpyan spunea...

Nu e ceva special, dar e 'Katy'. Si e perfect pentru toamna, nici prea summer-ish nici prea sad.

Amiuţa spunea...

De ce si-ar face cineva, cu buna stiinta, atata rau (sa traiasca, de exemplu, toata viata cu intrebarea "dar daca"), in loc sa actioneze in conformitate cu felul in care simte si in care gandeste?
Eu n-am parasit corabia decat in momentul in care s-a scufundat (poate uneori prea tarziu), asa ca nu am nici un fel de regret atunci cand vine vorba de relatii incheiate, fie ele de iubire sau prietenie sau colegialitate, etc. :)

Smiley_tgv spunea...

@Amiuta:
nu e vorba ca-ti faci rau cu buna stiinta, ci mai degraba te intrebi ce s-ar fi intamplat daca, atunci cand el/ea a zis/facut aia tu nu ai fi reactionat asa sau nu ai fi interpretat lucrurile in felul in care ai facut-o...
Felicitari pt faptul ca nu ai nici un regret :D

Trimiteți un comentariu