O chestie ciudată

Acum cateva zile am observat un lucru ciudat despre mine (da, din cand in cand meditez la nemurirea sufletului ). Cum stateam eu asa intr-o stare de rememorare, mi-am adus aminte de liceu, de colege, de intamplari, de profesori, apoi prin nu stiu ce conexiune am dat-o in telefoane, si mi-am adus aminte de toate modelele de telefoane pe care le-am avut, inca de prin 2005 (si au fost cateva, ca mi-a placut sa le schimb cat mai des posibil). Pana aici nimic ciudat (cred) insa apoi am inceput sa ma gandesc la numerele de telefon pe care le-am avut in fiecare telefon. Si de aici wow! Le stiu pe toate! Numere de telefon nu am avut prea multe, in aceasta privinta mi-a placut stabilitatea :P .
Prima oara cand am tinut un telefon in mana (al meu) eram in reteaua Orange si aveam numarul de telefon  0744107291, apoi mi-am luat o cartela Kamarad 0721030048, pe care dupa ceva ani am transformat-o in abonamentul mamei mele. Apoi mi-am cumparat o cartela Kamarad de la colegul de clasa (unicul)  pe care mi-am activat Campus (era o chestie gen: puneam steluta in fata numarului apelat si vorbeam cu un cent pe minut, cu conditia ca si cel apelat sa aibe activat acest serviciu) si aveam numarul 0724431685. Cartela asta a ajuns pe la o verisoara, ca era de valoare: avea activat Campus :)) Si intr-o iarna (nu mai stiu exact anul) mi-am luat cartela revolutionara Cosmote (din primele cartele Cosmote aparute pe piata, din alea cu 2000 minute in retea). O perioada am stat pe Vodafone si pe cea de Cosmote o bagam in telefon rar. Apoi am scapat de cartela Vodafone si am trecut pe Cosmote for ever. Au trecut 4 ani. Stiu asta pentru ca am tot refacut abonamentul la ei, insa anul asta vreau sa trec pe prepay :D
Si-mi stiu si fostele numere de fix :)) 0245211384 si 0245235053. Acum, dupa ce am scris randurile astea bag de seama ca nu e cine stie ce chestie, ca am avut 3 numere mari si late.
Voi va mai stiti fostele numere de telefon?
(Da, stiu: nu e nici o legatura intre ce am scris eu si imaginea de la articol, insa aveam de mult timp slavata imaginea asta in calculator si m-am gandit s-o public acum, ca nu o prea vad legandu-se de vreun viitor articol si n-as vrea totusi sa nu o pun pe blog)

9 pareri:

Alin spunea...

Imi schimb des numarul de mobil dar fixul nu l-am uitat niciodata.

danz3l spunea...

Am un numar mare si lat. De orange. Abonament de 8 ani...cam asa:D
In rest...nu tin minte nici un nr de tel. Mi-e greu cu cifrele :D

Unknown spunea...

Daca suni la numerele astea cel mai probabil va raspunde cineva. :))

Ce profil ai facut in liceu? Filologie?

Smiley_tgv spunea...

@Iz Andrew
Da, sigur au fost date altcuiva... Si am fost la liceu cu profil pedagogic. de ce?

krinalb spunea...

eu am acelasi numar de cand mi-am cumparat intaiul telefon... si sunt deja 8 ani de atunci! ha, asta da stabilitate! :P

Larisa spunea...

eu imi tin minte toate numerele, mai grav e in schimb ca inca mai tin minte numere ale unor fosti colegi de clasa primara... creepy tinand cont ca nu le-am mai folosit din 98'

Razvan spunea...

Eu am numarul de 7 ani, o singura data mi-am pierdut contactele de pe el,dar le-am recuperat incetul cu incetul, am si parole cu numarul meu :)))

nouatigaraelectronica spunea...

Nici nu cred ca imi pot amintii cate numere de tel am schimbat...:)) chiar m-ai pus pe ganduri :))

Living music spunea...

Pe cele de pe vremuri,da! Acum daca imi ceri numarul...ma uit in propria-mi agenda

Trimiteți un comentariu