Back to school (again)

Iata ca a mai trecut un an. Acum un an scriam asta.
Ca si anut trecut si anul asta, spre sfarsitul vacantei, ce-i drept a inceput sa-mi fie ... un fel de dor de elevii mei. Plus ca de foarte multe ori in vacanta am visat ca eram din nou la liceu. wtf? din nou la liceu? Am dat teze, am dat lucrari, m-am inatlnit cu fosti profesori si am incercat sa chiulesc in grup cu colegele mele. Ciudat, stiu.
Am participat anul asta si la consilul profesoral dinainte de inceperea scolii si trebuie sa va dau cateva vesti proaste: anul asta scolar are 36 de saptamani, semstrul I se incheie in decembrie si in vacanta de primavara/Paste (aia de 2 sapatamani) se va organiza o saptamana cu activitati extrascolare. Deci din alea 2 saptamani de vacanta, una s-a dus;  caci elevii vor fi chemati la scoala, se vor face activitatile lu' peste prajit si elevii vor primi absente la rubrica "purtare" lol. Si ca sa va mai dau o veste proasta: scoala se va incheia pe 23 iunie (parca). Adica se cam duce si luna iunie...
In rest post spune ca nu prea am mai postat din diverse motive, insa nu cred ca are rost sa mint. Am mai explicat si cu alte ocazii; eu nu pot sa scriu "la comanda" sau "pe banda"; trebuie sa am un anumit mood, trebuie sa am ce spune. De cate ori mi-am inchipuit eu articole foarte bune in creierii noptii (pe la 01:30-02:00 cand nu ma lua somnul) numai eu stiu, insa important e ca ideile sunt  in cap, stocate pe undeva, insa am sa incerc sa vad cum le pot modela si asterne pe blog intr-o zi.  Aaa, si mai aveam de gand sa fac niste articole in care sa explic cum se poate sa folosesti televizorul pe post de monitor (un simplu cablu) si cum sa downloadati  aproape orice clip audio sau video de pe majoritatea siteurilor(un add on in firefox).
Acestea fiind spuse, am sa apas butonul "publicati postare"

7 pareri:

Anonim spunea...

Bafta in noul an scoala, alaturi de elevii tai. :D
Daca mai eram la liceu, terminam scoala de ziua mea. Ce bucuros mai eram. :))

Anonim spunea...

an de scoala*

Alin spunea...

Incepe nebunia cu monstruletii.:))

Mimpyan spunea...

Astia chiar s-au tampit de cap ~X((((((((((( ?

Smiley_tgv spunea...

@mrclaudyu: ms!
@pariuri2009 : am zis ca mi-a cam fost dor de ei.... recunosc :|
@Mimpyan: be prepared! lol

C.L.M. spunea...

Hah, eu am scapat de scoala:) de fapt am scapat de liceu:)) dar parca imi este un pic dor de acele vremuri:)

Multumesc de vizita:)

mazgalica spunea...

O, Doamne! Imaginea este minunată :)
Succes în noul an școlar, ție și elevilor tăi!

Trimiteți un comentariu