My Top 5 Oldies but Goldies (partea a2a)

Asa cum am promis, revin cu cea dea doua parte a lepsei. Aici nu stiu cat de 90's o sa imi iasa, in conditiile in care la sfarsitul anilor 90 d-abia aparea 3ei Sud Est, Andre spargeau topurile, Genius se destramase, iar Hi-q si Class incepeau sa faca muzica si ei.
Asa ca.... iata ce mi-a iesit dupa ceva youtubareala: (dupa continuare)


locul 5
BUG Mafia feat Loredana - Ridica-ma la cer
Mafia a scris istoria in ceea ce priveste hip-hopul romanesc, rap-ul. Iar aceasta colaborare cu Loredana Groza a fost ceva nou, inedit la acea vreme. O artista apreciata, cotata bine a coborat in strada si a cantat cu golanii. Niste versuri pline de invataminte, sustinute de un clip foarte realistic si o Loredana in forma de zile mari. Mi-a fost foarte greu sa aleg intre Ridica-ma la cer si Poveste fara sfarsit
Vreau ingerii sa vina sa ma ridice la cer

locul 4
3rei Sud Est - Amintirile
O alta  melodie pe care este aproape imposibil sa nu o stiti. Trei baieti din sud-estul ro s-au hotarat sa faca muzica. Si le-a iesit hit dupa hit. Stand sa ma gandesc un pic nu imi aduc aminte vreo melodie de-a lor pe care sa nu o stiu aproape integral. Au fost si una dintre cele mai longevive boybanduri de la noi.
Nu-i asa ca amintirile te rascolesc uneori?
locul 3
Hi-Q - Totul va fi bine
Trioul brasovean(parca) s-a pus pe scos  hituri si au inceput cu aceasta melodie, ce are un loc aparte in sufletul meu. Numai eu stiu cat mi-am repetat in minte "totul va fi bine" dupa un 5 in teza la mate (clasa a 5a, parca). N-a avut nici un efect, tot cu 5 am ramas.. insa pana la urma totul a  fost bine. Melodia asta e buna de ascultat atunci cand soarta iti da un ghiont, adica nu cine stie ce probleme existentiala, insa pana la urma  te face sa gandesti pozitiv si sa treci mai usor peste.

locul 2
ASIA - Inima mea 
A fost mare valva si cu melodia asta. Cum a aparut trupa asta de fete; numele trupei, ce era format din initiala fiecarei componente; coditele Irinei, versurile simplute si acel ritm catchy au transformat-o intr-un imn al acelui an (nu mai stiu exact care).
locul 1
N&D - Vino la mine
Nu cred ca e cineva in ro care sa nu fi fredonat aceasta melodie. Versurile simple, usor tampitele  de memorat, partea de rap a lui Nick si vocea Deliei au fost ingredientele perfecte pentru acea vreme. Cel putin in topul meu :D

2 pareri:

Castiel spunea...

.... amintiri .. de gasca!!! ... faine

Castiel spunea...

.... daca ai timp poti sa intri acum .. pe pagina mea cu messenger si iti zic cum sa pui widget-ul ! :)

Trimiteți un comentariu