Meet the Bubs!

Da, ar fi fost mai catchy sa pun la titlu Meet the boobs!
Dupa cum v-am zis de ziua mea am primit o pereche de hamsteri. Mi s-a adus la cunostinta ca nu ar bea apa, insa dupa ceva scotoceala pe net am aflat ca beau apa; insa ai mei inca nu beau, ca nu am apucat sa le iau bidonas cu picurator din ala..... cica traiesc si fara apa, ca isi iau apa din frunze, din ce mananca.
Cand au venit aveau un morcov (un sfert, mai exact) cam stafidit si rontait, insa nu arata prea apetisant.Curand le-am pus frunze de laptuci (salata verde) carora nu prea le-au dat mare importanta initial. Dupa ceva zile au inceput sa manance. Ramane doar acea nervura principala. Apoi i-am incercat si cu boabe de  porumb. La fel, si la astea se uitau cam stramb. Pana a venit Buba hotarat si a inceput sa ia una cate una in labute si sa le puna "bine" in buzunarasele din dotare. Odata am numarat... a bagat 14 boabe de porumb. Si asta ca 14 le-am dat, daca le dadeam mai multe.... cred ca inghesuia la maximum.  Buba e mai hulpava; cum aude
cum cad boabele pe sticla imediat vine si incepe sa le fure. Apoi da ture de acvariu fericita si le depune pana la urma intr-un coltisor, apoi le acopera cu talas. Uitasem sa precizez, el-ul e Bubu si ea-ua e Buba.
Nu stiu ce au ca se cam bat.... In special ea pe el, il cam pisca. El saracutul e si mai micut... si cam are urme de la bataia primita.... Seara ii apuca bataia. Pana adorm ii despart de 7-8 ori, apoi ei stiu ce mai fac. Imi place ca atunci cand sunt eu la scoala dorm ca valizele-n gara. Strang tot talasul intr-o parte a acvariului si dorm acolo. In celalat capat este wc-ul. Si dorm mult si bine, pe la 15-16 se mai trezesc... ca le pun eu mancare.
Am intrat pe mai multe siteuri, incercand sa identific rasa, specia... ceva acolo. Nu m-am lamurit clar nici pana acum. Cert e ca nu sunt sirireni, sunt o combinatie intre robrovoski (parca) si rusesti... Fetita e cam durdulie, aproape ingrijorator... nu stiu daca o fi gestanta, ca nu stiu ce varsta au.
In curand sper ca le voi lua un acvariu mai mare... M-am mai documentat cu privire la batia si cam asta ar trebui, pare-se.... ca mancare suficienta au.
O sa vad ce mai fac zilele astea.. Ceva sfaturi?
Dupa continuare un clip cu ei, la ora mesei.

8 pareri:

Castiel spunea...

.... simpatici... dar cred ca Buba e rasista , de aia il jumuleste mereu, ca il vede negru ca Bau-Bau pe Bubu =))

Gabriela Elena spunea...

Sunt foarte frumusei amandoi.
Si mie imi plac foarte mult hamsterii.
Cred ca amandoi abia asteapta sa se mute in casa noua. :)
Poate de aceea se cam bat ca nu au deocamdata loc destul. Ce spui?
Pana eu am scris comentariul ei au tot mosmondit acolo... =))

Smiley_tgv spunea...

@black angel
she's just a little bitch!
ieri a fost remiza, a inceput micutu sa riposteze....
@gabriela elena
si eu abia astept sa ii mut... azi noapte i-am despartit de 4-5 ori pana m-a luat somnul, iar apoi de vreo 2-3 ori m-au trezit si i-am despartit iar. O sa le iau un acvariu mai mare...
o sa filmez cand infuleca Buba boabele de porumb :)

Gabriela Elena spunea...

Ti-au dat de lucru, nu gluma...
Dar parca te poti supara pe ei?
Nici vorba...
Batausii... =))

tgtrix spunea...

foarte simpatici, dar imi place mai mult de Bubu.
sa ai grija de ei ;)

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa zic...eu am un porcusor de Guinee,dar am primito de pui nu am dato la...mascul si am vazut ca si baietelul este mare dar in apropierea lui Buba se cam strange...poi pakat de pui...chiar imi pare rau.

Anonim spunea...

i mai ai pe cei doi bubi?

Smiley_tgv spunea...

Nu, nu ii mai am

Trimiteți un comentariu