Leapşă: Diverse, despre mine

O noua leapşă, tot de la Black Angel, ce a primt-o si el de la Nice; nu mi-e prea clar care e faza.. insa nah, daca omu' o cere, sa-i facem pe plac :D Nu nominalizez catre cine merge leapsa, cui ii place e liber sa o faca!


Zodia: Taur (din cand in cand bou)
As vrea: sa am o abilitate neobisnuita, o super putere (nu spun care)
Pastrez: tot felul de nimicuri, de care ma despart cu greu.
Mi-as fi dorit: sa pot sa dau timpul inapoi, sau sa traiesc in alta perioada (deloc pretentios)
Nu-mi place: sa-mi fac planuri si sa nu le vad implinite, de aeea nu prea planific, insa cand o fac, incerc sa fac tot posibilul sa duc planul la bun sfarsit.
Ma tem: de pierderea persoanelor dragi.
Aud: (aici ar trebui sa scriu ce aud acum?)
Imi pare rau: cand ranesc pe cineva fara sa vreau.
Imi place: ohoooo, nu ma pot rezuma in cateva randuri.
Nu sunt: omul perfect
Dansez: :-s nu dansez.
Niciodata: sa nu spui niciodata!!
Par: .............(a se completa prin comenturi)
Plang: cand gresesc si stiu ca nu mai pot repara nimic, si mai sunt si alte ocazii.
Nu-s intotdeauna: in forma,  am perioade cand nu am chef sau cand mi-e lene.
Nu-mi place la mine: hmm, doar nu o sa recunosc acum si aici.
Sunt confuz:  atunci cand sunt pus in fata unor situatii noi, cand nu pot sa anticipez cat de cat ce mi se va intampla.
Am nevoie: sa simt ca nu sunt niciodata singur.
Ar trebui: sa dau mereu tot ce pot.



(ps@Black Angel: misto chestia cu copy/paste la tine pe blog, insa eu tot am reusit)

6 pareri:

Castiel spunea...

pai e simpla faza.. :)) cand nu ai idei de postare... mai faci cate o leapsa !!! =))

pai e de frumusete!!!... =)) de asta au inventat ei CTRL+C si CTRL+V e doar blocat mouse dreapta ! ;)

Ioana Radu spunea...

Musiu, in urmatoarele minute o sa te adaug in blogroll, normal ca raspund pozitiv cererii de link exchange mai ales ca impartim cam aceleasi meleaguri :D
Eu te citesc cu Google Reader dar acum o sa te adaug si in blogroll.

P.S.: vezi cum faci sa-mi dai un mail si sa-mi explici ce sa adaug in html ca sa am si eu smile-uri

WaLy spunea...

Misto rau leaspa!!!

Anonim spunea...

Buna, leapsa, ne-leapsa, cautam si eu un loc sa scriu ceva legat de un comentariu mai vechi de al tau de aci: http://izandrew.wordpress.com/2010/04/05/ce-inseamna-sa-fii-barbat-in-insulele-feroe/ Si cum, de obicei, genul asta de mesaje se lasa pe la rubrica "despre mine"...

Iote ca te citeste si cineva din Feroe, adica eu. Si nu numai, dar nici nu sunt de acord cu cele scrise de el in asa-zisul articol pen' ca e prezentata situatia vazuta de la 4000 de km departare, intr-un mod absolut denaturat si subiectiv. Ii scrisei un comentariu si lui iz andrew, dar tot sta la moderat. Cum tu ai fost printre cei care au reactionat cel mai... urat, ca sa zicem asa, da-mi voie sa iti redau comentariul pe care l-am scris acolo:

“Frumos peisaj…nu? Asa-i cå v-ati dori så stati måcar o zi acolo? …eu zic cå nu!”

Ei bine eu locuiesc de … 8×365 = 2920 zile in insulele Feroe. Si este unul dintre celemai frumoase locuri de pe pamant. Aproape ireal de frumoase.Si totusi, se gasesc multi care sa improaste cu noroi. @Smiley_tgv, uite ca exista un om din Feroe care citeste si comentariul tau.

Le cunosc limba, obiceiurile, traditiile si mentalitatea asa ca stiu despre ce vorbesc. Dar, sa incep cu inceputul.

“Pentru unii a deveni bårbat inseamnå a trece de vîrsta de 18 ani ,a avea un loc de muncå sau a avea o familie….dar pentru cei din Insulele Feroe ,tinut autohton in cadrul Regatului Danemarcei ,så fii barbat inseamnå så omori un delfin in cadrul unei festivitåti la care participå intreaga comunitate.”

1. Ceea ce se vede in poze este o specie mica de balene, denumita “pilot whales” care aduce cu un delfin, dar nu este. Delfinii nu traiesc in partea asta de lume, avand in vedere ca suntem foarte aproape de cercul polar si apele sunt prea reci pentru ei. Nu am vazut niciodata in cele 2900 de zile traite intre ei vreun delfin mort. Intr-adevar marea devine rosie, dar este absolut normal,nu exista o posibilitate de a le transport si transaintr-un abator, ca sa nu supere pe nimeni.

2. Nimeni nu devine “barbat” omorand o balena. Sotul meu este feroez, nu a taiat in viata lui un animal, nemaivorbind de o balena (delfin nici atata), decat poate carnea ca sa o puna in tigaie. Asta nu il face mai putin barbat. Afirmatia este o absurditate strigatoare la cer!

Anonim spunea...

“Trist este faptul cå unii oameni (turisti) dau bani pentru a participa la aceastå måcelårie de delfini. ”
3. Se dau bani cui? Credeti ca sta cineva la intrarea pe plaja si taie bilete? Imi pare rau, dar intreaga vanatoare se face doar pentru carne si alte parti ale balenei, care NU SE COMERCIALIZEAZA. Fiecare dintre cei care ajung acolo, primesc o anumita cota, de aceea sunt oameni pe maluri si nu pentru ca le place ceea ce vad sau pentru ca se duc sa faca galerie sau sa se distreze. Nimeni nu omoara cu sadism, nu tortureaza, chinuie si nimanui nu ii face o deosebita placere sa ucida.
Exista o cota care limiteaza numarul de balene vanate in nordul Atlanticului: o are Islanda, o are Norvegia, o avem si noi. De aceea “nu se poate face nimic”, pentru ca nu este nimic ilegal. Ca fapt divers, insulele Feroe are cota si pentru balenele mari, Orca, pe care insa nu o folosesc, exact din respectul acela pentru natura pe care sunt acuzati ca nu il au.
Nu este vorba de “importanta” traditiei, este vorba despre resursele de hrana. In Romania nu se stie nimic despre Feroe, nu se stie cat de scumpa e viata aici, nu se stie cate de limitate sunt sursele locale de hrana. Este usor de judecat o natiune mica care nu are cum riposta intregului val de ura creat de un mail neinformat si malitios. Daca nu as fi trait aici, probabil ca sieu asfi gandit la fel, dar nu pot sa nu reactionez in fata unor asemenea acuzatii eronate.
Iti inteleg indignarea, dar gandeste-te cat de usor pot fi oamenii indusi in eroare si acorda o sansa si unor explicatii, zic eu, obiective.

Anonim spunea...

De ce toata pologhia asta din partea mea? Pentru ca dumnealui a postat articolul fara ca macar sa imi dea voie sa imi scriu parerea. Comentariile mele stau la moderat de 10 zile.

Nu ti-am scris ca sa te cert, departe de mine gandul. M-am gandit ca poate vrei sa afli si cealalta parte a povestii.

PS. ghanima de pe serialetari.com stie cine sunt, o poti intreba de Kanin.

Trimiteți un comentariu